• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN скачать в хорошем качестве

GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



GOBI MANCHURIAN RESTAURANT STYLE (USING PANTRY STAPLES) | CAULIFLOWER MANCHURIAN

Gobi Manchurian Recipe Restaurant Style Using Pantry Staples - Cauliflower Manchurian - Indo Chinese Recipe Today I will be cooking a popular Indo Chinese dish commonly served at restaurants known as Gobi Manchurian, Gobi being cauliflower. It has these crispy cauliflower florets that are tossed in a spicy sweet and sour sauce. 🔔Please click on the link below and subscribe to Curries With Bumbi so that I can bring more new recipes for you--    / @currieswithbumbi   Ingredients Required For Making Gobi Manchurian Recipe - Cauliflower cut into small florets - 300 gm / 11oz Onion - 1/2 cup chopped Ginger - 2 teaspoons chopped Garlic - 3 teaspoons chopped Chopped green chili - depending how you like them Onion powder - 1/2 teaspoon Garlic Powder - 1/2 teaspoon Red capsicum (bell pepper) / Green capsicum - 1/2 cup chopped salt - to taste (remember soy sauce already is very salty so add less of salt) Freshly Ground Black Pepper Greens of green onions or cilantro (coriander leaves) - 2 tablespoons oil for deep frying & 2 tablespoons for making sauce For the sauce - Tomato Ketchup - 3 tablespoons Light soy sauce or regular soy sauce - 1 tablespoon Dark Soy Sauce - 1 tablespoon. If you do not have dark soy sauce, just use another tablespoon of regular soy sauce or light soy sauce Sriracha Hot Chili Sauce - I used 1/2 tablespoon. You can adjust according to your preference. If you do not have sriracha you can use regular chili sauce. In that case add 1 teaspoon of white vinegar or lemon/lime juice Sugar - 1 teaspoon. Add another teaspoon if you are not using dark soy sauce Water - 1/2 cup For Cornflour slurry- Cornflour(cornstarch) - 1 teaspoon level Water - 3 tablespoons For Batter - All Purpose Flour (Maida) - 4 tablespoons Cornstarch(Cornflour) - 4 tablespoons baking Powder - 1/2 teaspoon Kashmiri red chili powder / paprika - 1 teaspoon Grated Ginger and garlic or ginger garlic paste - 1 tablespoon Salt - about 1/2 teaspoon Freshly Ground Black Pepper Chilled refrigerated water - as required. Do not add too much water in the beginning. Add little at a time and mix. Remember to make the batter just before frying. Please do not make the batter way ahead of time.That will result in an oily outer coating. After frying the cauliflower you can keep them in a 200 degree F oven to keep them warm and crisp while you prepare your sauce. You can also make the sauce first then fry the cauliflower. Heat up the sauce before adding the cauliflower. Serve this with my peas pulao or black bean rice. Recipe Links given below. You can also serve with hot steamed rice. 🎬Related videos - 🎬Delicious Black Bean Rice -    • DELICIOUS BLACK BEANS & RICE WITH VEGETABL...   🎬Simple & Easy Peas Pulao -    • SIMPLE & EASY PEAS PULAO WITH TIPS & TRICK...   🎬Vegetarian Recipes -    • VEGETARIAN & VEGAN RECIPES   🎬Vegan Recipes -    • Плейлист   🎼Background Music -- Easy Jam by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/ #stayhome #withme #gobimanchurianrecipe ****************************************************************************************************** DISCLAIMER- The information provided on this channel is for general purposes only and should not be considered as professional experience. All opinions/views/suggestions expressed here are based on my personal experience of cooking which I gained for years at my own home kitchen. While making videos, I have taken into consideration all possible and required safety precautions, but still any action you take based upon the information on this channel is strictly at your own discretion and risk, and we are not liable for any harm or damage in connection after watching or trying out the content presented in our videos. Have a happy and safe cooking experience.

Comments
  • How To Cook PERFECT FLUFFY LENTIL & RICE WITH CARAMELIZED ONIONS 3 года назад
    How To Cook PERFECT FLUFFY LENTIL & RICE WITH CARAMELIZED ONIONS
    Опубликовано: 3 года назад
  • МУКА + КИПЯТОК! Я НЕ УСТАЮ ИХ ГОТОВИТЬ! ТАКОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ ВЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛИ! 1 день назад
    МУКА + КИПЯТОК! Я НЕ УСТАЮ ИХ ГОТОВИТЬ! ТАКОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ ВЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛИ!
    Опубликовано: 1 день назад
  • SUPER DELICIOUS RESTAURANT STYLE VEG KADAI RECIPE | KADHAI VEGETABLE 3 года назад
    SUPER DELICIOUS RESTAURANT STYLE VEG KADAI RECIPE | KADHAI VEGETABLE
    Опубликовано: 3 года назад
  • САЛАТ -  ПОБИДИТЕЛЬ ВЕЧЕРА! 3 дня назад
    САЛАТ - ПОБИДИТЕЛЬ ВЕЧЕРА! "ГОСТИ В ШОКЕ ИЗ ЧЕГО ЖЕ ОН" А ВКУСНЫЙ КАКОЙ!ВЕК ЖИВИ ВЕК УЧИСЬ!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • RESTAURANT STYLE PERFECT VEGETABLE PULAO | POPULAR Bengali Veg Pulao Recipe 4 года назад
    RESTAURANT STYLE PERFECT VEGETABLE PULAO | POPULAR Bengali Veg Pulao Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • CHICKEN KORMA RECIPE (IN ENGLISH) | EASY CHICKEN KURMA RECIPE 6 лет назад
    CHICKEN KORMA RECIPE (IN ENGLISH) | EASY CHICKEN KURMA RECIPE
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ЯЙЦА По-Шотландски. КОРОЛЕВСКИЕ ЯЙЦА! Показываю ВСЕ тонкости. Рецепт. 2 года назад
    ЯЙЦА По-Шотландски. КОРОЛЕВСКИЕ ЯЙЦА! Показываю ВСЕ тонкости. Рецепт.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Дмитрий Потапенко: Магазины с одеждой закрываются, НДС повышен 15 часов назад
    Дмитрий Потапенко: Магазины с одеждой закрываются, НДС повышен
    Опубликовано: 15 часов назад
  • CRISPY CABBAGE ONION PAKORAS YOU CAN'T STOP EATING (MASTERCLASS) 2 недели назад
    CRISPY CABBAGE ONION PAKORAS YOU CAN'T STOP EATING (MASTERCLASS)
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто 7 месяцев назад
    Самый вкусный десерт Португалии! Паштел де Ната | Pastel de Nata + бездрожжевое слоёное тесто
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • HOW TO MAKE VEGETABLE BIRYANI (STEP BY STEP GUIDE FOR BEGINNERS) 3 года назад
    HOW TO MAKE VEGETABLE BIRYANI (STEP BY STEP GUIDE FOR BEGINNERS)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны 19 часов назад
    Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Похищение Лаврова? / РПЦ вывела Путина на чистую воду / Побег диктатора / Симоньян мстит бобрам 14 часов назад
    Похищение Лаврова? / РПЦ вывела Путина на чистую воду / Побег диктатора / Симоньян мстит бобрам
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Я больше не жарю во фритюре! Я научился этому трюку в дорогом ресторане! Праздничное блюдо! 7 дней назад
    Я больше не жарю во фритюре! Я научился этому трюку в дорогом ресторане! Праздничное блюдо!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • CRISPY FISH FINGERS WITH A DELICIOUS COATING | FISH NUGGETS RECIPE 6 лет назад
    CRISPY FISH FINGERS WITH A DELICIOUS COATING | FISH NUGGETS RECIPE
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Невероятная намазка ИЗ СВЕКЛЫ за 3 минуты, которую хочется есть каждый день! 2 дня назад
    Невероятная намазка ИЗ СВЕКЛЫ за 3 минуты, которую хочется есть каждый день!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Раз, два и готово! Моментальные ПИРОЖКИ без возни с тестом, РЕЦЕПТ для перекуса. ВКУСНО очень 19 часов назад
    Раз, два и готово! Моментальные ПИРОЖКИ без возни с тестом, РЕЦЕПТ для перекуса. ВКУСНО очень
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Have a Dried Coconut? Try Growing Green Onions This Way! 6 дней назад
    Have a Dried Coconut? Try Growing Green Onions This Way!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • RESTAURANT STYLE TOFU RECIPE INDIAN STYLE | Vegan Tofu Recipe | Soya Paneer Masala 5 лет назад
    RESTAURANT STYLE TOFU RECIPE INDIAN STYLE | Vegan Tofu Recipe | Soya Paneer Masala
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 🎄 Рождественский десерт за 10 минут! Нет духовки! Всего несколько ингредиентов! 2 дня назад
    🎄 Рождественский десерт за 10 минут! Нет духовки! Всего несколько ингредиентов!
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5