• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry 1 year ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

荷塘月色

小炒

清炒

炒藕片

炒莲藕

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you:
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: "Moonlight in the Lotus Pond", a super crunchy and refresh stir-fry

【Lotus Pond with Moonlight】 【Main Ingredients】 Lotus root (1 small section) Wood Ear Fungus (moderate amount) Snow peas (1 small handful) Gingko Almonds (moderate amount) Fresh prawns (250g) 【Other Ingredients】 Large red pepper (half) Garlic (moderate amount) Starch Water(moderate amount) Fatty pork (moderate amount) Ginger (moderate amount) Scallion (moderate amount) Vegetable oil (moderate amount) Scallion oil (a bit) 【Seasoning】 White vinegar (moderate amount) Table salt (moderate amount) MSG (about 0.5g) Sugar (moderate amount) 本期菜品【荷塘月色】 【主料】 莲藕(1小节) 木耳(适量) 荷兰豆(1小把) 杏仁(适量) 鲜虾(250克) 【辅料】 大红椒(半个) 大蒜(适量) 水淀粉(适量) 肥膘肉(适量) 生姜(适量) 大葱(适量) 植物油(适量) 明油(少许) 【调味料】 白醋(适量) 食用盐(适量) 味精(约0.5克) 白糖(适量) 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang teaches you: How to keep your stir-fried vegetables green, noticeable comparision 1 year ago
    Chef Wang teaches you: How to keep your stir-fried vegetables green, noticeable comparision
    Опубликовано: 1 year ago
    434336
  • How to Make a PHILADELPHIA ROLL (Philly Roll) with The Sushi Man 1 year ago
    How to Make a PHILADELPHIA ROLL (Philly Roll) with The Sushi Man
    Опубликовано: 1 year ago
    295044
  • Sohrab Pornazeri - Moonlight   Tanbour Solo 4 years ago
    Sohrab Pornazeri - Moonlight Tanbour Solo
    Опубликовано: 4 years ago
    95020
  • 【國宴大師•魚香肉絲】色澤紅亮,鮮香滑嫩,不腥不柴,開胃解饞超下飯!| 老飯骨 1 year ago
    【國宴大師•魚香肉絲】色澤紅亮,鮮香滑嫩,不腥不柴,開胃解饞超下飯!| 老飯骨
    Опубликовано: 1 year ago
    269885
  • 原來鹿茸菇還可以這樣做菜,真是頭髮長見識短了,這樣做出來的菜,很好吃!#food #cooking #chinesefood #美食教程 2 weeks ago
    原來鹿茸菇還可以這樣做菜,真是頭髮長見識短了,這樣做出來的菜,很好吃!#food #cooking #chinesefood #美食教程
    Опубликовано: 2 weeks ago
    931
  • The 3 Knife Skills Everyone Should Know | Techniquely With Lan Lam 2 years ago
    The 3 Knife Skills Everyone Should Know | Techniquely With Lan Lam
    Опубликовано: 2 years ago
    1957874
  • 五香咸煎饼│外脆里嫩 │不油不腻crispy & fluffy Five Spice Doughnuts/Ham Chin Peng 3 years ago
    五香咸煎饼│外脆里嫩 │不油不腻crispy & fluffy Five Spice Doughnuts/Ham Chin Peng
    Опубликовано: 3 years ago
    200030
  • Chef Wang teaches you: 8 different ways of cooking cabbage, all authentic Chinese recipes 4 years ago
    Chef Wang teaches you: 8 different ways of cooking cabbage, all authentic Chinese recipes
    Опубликовано: 4 years ago
    1680046
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "A dish from future restaurant", stir-fried pork with chilli, full of wok hay!
    Опубликовано: 1 year ago
    315357
  • Crispy Fried Chicken│Vegan Recipe 3 years ago
    Crispy Fried Chicken│Vegan Recipe
    Опубликовано: 3 years ago
    480118

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5