• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender скачать в хорошем качестве

THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



THIS is How Chinese Restaurants Make Beef & Broccoli SO Tender

Enjoy your favorite Chinese takeout at home with this beef and broccoli recipe. Tender marinated steak strips are combined with crisp broccoli and an indulgent, umami-packed sauce, leaving you with a restaurant-quality meal in less than 60 minutes. → Recipe: PRINT THIS RECIPE: https://www.billyparisi.com/beef-and-... MY EQUIPMENT: CUTTING BOARD: https://amzn.to/46uq1OR HALF SHEET PAN: https://amzn.to/3AbGnjr SHEET PAN RACK: https://amzn.to/3YvSeCR PARCHMENT PAPER: https://amzn.to/3Yuu8bA CARBON STEEL PAN: https://amzn.to/4cevScr NON-STICK PAN: https://amzn.to/3ysy2XX STAINLESS PAN: https://amzn.to/3WO1dho CHEF KNIFE: https://amzn.to/3SydDHG DIGITAL SCALE: https://amzn.to/3YOCUld MANDOLIN SLICER: https://amzn.to/4d8AW3k CHINOIS: https://amzn.to/49CmoaY INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/?tw=chefb... These are affiliate links that allow me to earn from qualifying purchases → Ingredients For the Marinade: • 1 pound of flank steak – cut in half and very thinly sliced on a bias • 1 egg white • 3/4 teaspoon baking soda • 2 tablespoons soy sauce • 1 teaspoon granulated sugar • ½ teaspoon coarse salt • ½ teaspoon pepper • 3 tablespoons cornstarch • 1 tablespoon Shaoxing wine • 4 small to medium-sized heads of trimmed broccoli, about 4 to 5 cups trimmed • cooking oil For the Sauce: • 2 tablespoons soy sauce • 3 tablespoons oyster sauce • 1 tablespoon Shaoxing wine • 1 teaspoon sugar • ½ cup beef or chicken stock • 1 tablespoon cornstarch • 4 cloves minced garlic • 1 teaspoon minced fresh ginger • 2 thinly sliced green onions • ½ peeled and thinly sliced carrot, optional Watch more recipe videos: General Tso's Chicken:    • General Tso’s Chicken Recipe   Mongolian Beef:    • Easy Mongolian Beef Recipe   → Follow Me On: • My Website: https://billyparisi.com • Instagram:   / chefbillyparisi   • Facebook:   / chefbillyparisi   • Pinterest:   / chefbillyparisi   • LinkedIn:   / billyparisi   Classical culinary expertise meets home cooking! I’m Billy Parisi, a classically trained culinary school graduate from Scottsdale Culinary Institute with over 15 years in the restaurant industry and over 25 years of cooking experience. Join me as I teach essential cooking techniques and provide easy-to-follow recipes, empowering you to create restaurant quality meals right in your own kitchen. From classic dishes to innovative creations, I'll show you how to make anything from scratch, ensuring that every meal is a masterpiece. Food is the common language that bridges diverse backgrounds and stories, bringing people together around the same table. For me, cooking isn't just a skill; it's a source of pure happiness and fulfillment. Tune in every Friday for a new recipe, and subscribe now to discover why homemade food always tastes better. Let's cook up some magic together!

Comments
  • 😊  Dad's JUICY Beef & Broccoli (牛肉炒西蘭花)! 4 года назад
    😊 Dad's JUICY Beef & Broccoli (牛肉炒西蘭花)!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Beef and Broccoli Stir Fry (Made with STEAK) | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    Beef and Broccoli Stir Fry (Made with STEAK) | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • This Beef and Broccoli Will Rival Your Favorite Takeout 3 месяца назад
    This Beef and Broccoli Will Rival Your Favorite Takeout
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • The French Dish We’re Obsessed With 1 год назад
    The French Dish We’re Obsessed With
    Опубликовано: 1 год назад
  • P.F. Chang's Beef with Broccoli Secrets Revealed 3 месяца назад
    P.F. Chang's Beef with Broccoli Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • BETTER THAN TAKEOUT – Beef and Broccoli Recipe 8 лет назад
    BETTER THAN TAKEOUT – Beef and Broccoli Recipe
    Опубликовано: 8 лет назад
  • How George Motz Makes NYC’s Best Burgers at Hamburger America | Made to Order | Bon Appétit 2 месяца назад
    How George Motz Makes NYC’s Best Burgers at Hamburger America | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • The 10 Food Tricks Every Cook Needs to Learn 7 месяцев назад
    The 10 Food Tricks Every Cook Needs to Learn
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? Here’s the Secret! 6 месяцев назад
    Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? Here’s the Secret!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Классическая говядина с брокколи на вынос за 15 минут! 2 года назад
    Классическая говядина с брокколи на вынос за 15 минут!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше 5 дней назад
    12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World 9 месяцев назад
    Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Beef and Broccoli with BIG TASTE - Simple Stir Fry 5 лет назад
    Beef and Broccoli with BIG TASTE - Simple Stir Fry
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Это лучшая свинина в вашей жизни! Рецепт свинины по-грузински и сацебели. 2 года назад
    Это лучшая свинина в вашей жизни! Рецепт свинины по-грузински и сацебели.
    Опубликовано: 2 года назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома) 1 год назад
    Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома)
    Опубликовано: 1 год назад
  • BETTER THAN TAKEOUT - Authentic Chinese Beef and Broccoli Stir Fry Recipe 3 месяца назад
    BETTER THAN TAKEOUT - Authentic Chinese Beef and Broccoli Stir Fry Recipe
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Простой рецепт говядины с брокколи — как приготовить жареную говядину с брокколи 4 года назад
    Простой рецепт говядины с брокколи — как приготовить жареную говядину с брокколи
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5