• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The French Dish We’re Obsessed With скачать в хорошем качестве

The French Dish We’re Obsessed With 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The French Dish We’re Obsessed With
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The French Dish We’re Obsessed With в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The French Dish We’re Obsessed With или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The French Dish We’re Obsessed With в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The French Dish We’re Obsessed With

This tasty French boeuf bourguignon is loaded with vegetables and braised chunks of beef in a seasoned red wine beef broth, making it the ultimate gathering meal. I love everything about this hearty classic stew, and I know you will, too. → Recipe: PRINT THIS RECIPE: https://www.billyparisi.com/boeuf-bou... MY EQUIPMENT: CUTTING BOARD: https://amzn.to/46uq1OR HALF SHEET PAN: https://amzn.to/3AbGnjr SHEET PAN RACK: https://amzn.to/3YvSeCR PARCHMENT PAPER: https://amzn.to/3Yuu8bA CARBON STEEL PAN: https://amzn.to/4cevScr NON STICK PAN: https://amzn.to/3ysy2XX STAINLESS PAN: https://amzn.to/3WO1dho CHEF KNIFE: https://amzn.to/3SydDHG DIGITAL SCALE: https://amzn.to/3YOCUld MANDOLIN SLICER: https://amzn.to/4d8AW3k INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/?tw=chefb... These are affiliate links that allow me to earn from qualifying purchases → Ingredients For the Marinade: • 3-pound chuck roast, cut into 2” cubes • 1 peeled sliced large shallot • 1 thickly sliced leek • 2 roughly cut ribs of celery • 2 roughly cut carrots • 4 sprigs of fresh parsley • 4 sprigs of fresh thyme • 1 bay leaf • 10 to 12 peppercorns • 2 cloves • 1 bottle of Pinot Noir • 3 tablespoons Brandy, optional • coarse salt to taste For the Stew: • 4 tablespoons avocado oil • 3 tablespoons tomato paste • 8 cups beef stock • Leaf of 1 leek • 8 sprigs of fresh rosemary • 6-8 sprigs of fresh thyme • 1 bay leaf • 4 ounces pork belly, cut into ½” cubes • 2 cups peeled pearl onions • 1 pint button mushrooms, quartered • 1 pint cremini mushrooms, quartered • 6 peeled medium-sized carrots, cut into 2” long pieces • 1/3 cup beurre manie recipe • coarse salt and freshly cracked pepper to taste Watch more recipe videos: Pot Roast:    • THIS is How I Get PERFECT Pot Roast Every ...   Ropa Vieja:    • The Beef Ropa Vieja Recipe my Wife is OBES...   → Follow Me On: • My Website: https://billyparisi.com • Instagram:   / chefbillyparisi   • Facebook:   / chefbillyparisi   • Pinterest:   / chefbillyparisi   • LinkedIn:   / billyparisi   Classical culinary expertise meets home cooking! I’m Billy Parisi, a classically trained culinary school graduate from Scottsdale Culinary Institute with over 15 years in the restaurant industry and over 25 years of cooking experience. Join me as I teach essential cooking techniques and provide easy-to-follow recipes, empowering you to create restaurant-quality meals right in your own kitchen. From classic dishes to innovative creations, I'll show you how to make anything from scratch, ensuring that every meal is a masterpiece. Food is the common language that bridges diverse backgrounds and stories, bringing people together around the same table. For me, cooking isn't just a skill; it's a source of pure happiness and fulfillment. Tune in every Friday for a new recipe, and subscribe now to discover why homemade food always tastes better. Let's cook up some magic together!

Comments
  • The Irish Meal I Can't Stop Eating 1 год назад
    The Irish Meal I Can't Stop Eating
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 9 часов назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Спагетти с анчоусами и луком — шеф-повар из Венеции делится рецептом 3 месяца назад
    Спагетти с анчоусами и луком — шеф-повар из Венеции делится рецептом
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Говядина по-бургундски, приготовленная правильно 2 недели назад
    Говядина по-бургундски, приготовленная правильно
    Опубликовано: 2 недели назад
  • THIS is How I Get PERFECT Pot Roast Every Time 1 год назад
    THIS is How I Get PERFECT Pot Roast Every Time
    Опубликовано: 1 год назад
  • 2 Michelin Techniques for Salmon 5 месяцев назад
    2 Michelin Techniques for Salmon
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How One of NYC’s Best British Chefs Makes Fish & Chips | Made to Order | Bon Appétit 4 месяца назад
    How One of NYC’s Best British Chefs Makes Fish & Chips | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World 9 месяцев назад
    Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 3 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 3 недели назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • Il minestrone leggendario del ristorante Michelin Il Luogo di Aimo e Nadia con Alessandro Negrini 11 месяцев назад
    Il minestrone leggendario del ristorante Michelin Il Luogo di Aimo e Nadia con Alessandro Negrini
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях 2 месяца назад
    Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How To Make Beef Bourguignon | Chef Jean-Pierre 4 года назад
    How To Make Beef Bourguignon | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 4 года назад
  • Никогда еще я не пробовала говядину в таком вкусном соусе! Вкусно и просто! 1 год назад
    Никогда еще я не пробовала говядину в таком вкусном соусе! Вкусно и просто!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed 3 года назад
    Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 года назад
  • Способ приготовления: Глазированная морковь 2 недели назад
    Способ приготовления: Глазированная морковь
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Бёф по-бургундски | Французский шеф-повар, 7 сезон | Джулия Чайлд 1 год назад
    Бёф по-бургундски | Французский шеф-повар, 7 сезон | Джулия Чайлд
    Опубликовано: 1 год назад
  • They Said This Was the Best Beef in the World. They Were Right. 6 месяцев назад
    They Said This Was the Best Beef in the World. They Were Right.
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Standard Omelet vs. Classic French Omelet 2 месяца назад
    Standard Omelet vs. Classic French Omelet
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 🇫🇷Das leckerste Boeuf Bourguignon aus altem französischen Magazin! Einfaches Rezept–beeindruckt alle 6 месяцев назад
    🇫🇷Das leckerste Boeuf Bourguignon aus altem französischen Magazin! Einfaches Rezept–beeindruckt alle
    Опубликовано: 6 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5