• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors! скачать в хорошем качестве

HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors! 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



HOW TO MAKE FRENCH MACARONS a step by step + 3 different flavors!

Here is a how to video on how to make french macarons, with step by step instructions and tips to help you make the perfect cookie. Also learn how to make a blackberry cheesecake, chocolate ganache, and lemon poppy seed. Be sure to SUBSCRIBE! IT'S FREE! RECIPE BELOW!!! FOLLOW ME HERE, MY LOVELIES!! PINTEREST:   / cassandreursu   FACEBOOK:   / cookingwithlovebites   INSTAGRAM:   / cassandreursu   TWITTER:   / cassandreursu   RECIPE: Yields: About 40 cookies Macaron shell 3 egg whites, room temperature 1/4 cup (50g) of white sugar 2 cups (200g) of powdered sugar 1 cup (150g) of almond flour 1/4 tsp (.8g) of cream of tartar 1/8 tsp (pinch) of salt (1-2 drops of food coloring) Blackberry Cheesecake Filling: 1/3 cup (75g) of cream cheese 1/4 cup (50g) of sugar 2 Tbsp (30mL) of blackberry juice 1/2 tbsp (8g) of sour cream 1/2 tsp (5mL) of vanilla extract Chocolate Ganache: 4 oz. of semi-sweet chocolate, melted 2 Tbsp (30mL) of heavy cream 1 tbsp (15g) of butter, softened Lemon Poppyseed Filling: 1/3 cup (75g) of cream cheese 1/2 cup (50g) of powdered sugar 1 tbsp (15g) of butter 2 tbsp (30mL) of lemon juice 1 tbsp (10g) of poppy seeds DIRECTIONS: MACARONS TIP 1: Make sure your egg whites are at room temperature. You can always put your eggs in some warm water to bring them up in temperature if they are cold. Beat your egg whites for 8-10 minutes, on medium speed, until they become thick and have peaks. 4 minutes into beating your egg whites, slowly add in your sugar, cream of tartar, and salt. TIP 2: Make sure to sift your powdered sugar and almond flour/meal While you wait for your egg whites to beat, sift your powdered sugar and almond flour into a separate bowl. Make sure to toss any thick pieces. Once your egg whites have finished beating, add in your food coloring and give it another quick mix. TIP 3: Use food coloring paste, not liquid, because macarons are very sensitive to moisture. Add the powdered sugar mixture, in 3 batches. Slowly fold in your dry ingredients into your egg whites. TIP 4: Count how many times you fold in your dry ingredients. You will want to do it about 50-55 times. Your batter should be thick, but still have movement, and slide off your spatula. Place your batter into a piping bag, fitted with a medium round tip. Pipe your batter onto parchment paper. (I suggest parchment paper over anything else, including a rubber mat.) TIP 5: Bang your macarons on the table, after you have piped them to release any air bubbles that may have formed. TIP 6: Let them sit for AT LEAST 30 minutes, before baking them. I highly suggest an hour if you have the time -You know they have sat long enough, if you can touch them, and nothing sticks to your finger. Cook at 300F for 20 minutes. Then, let them cool completely before pulling them off the parchment paper.

Comments
  • Французские макаруны с полыми раковинами. 5 лет назад
    Французские макаруны с полыми раковинами.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Claire’s Homemade Macarons Are Better Than Anything You Can Buy | Try This at Home | NYT Cooking 2 года назад
    Claire’s Homemade Macarons Are Better Than Anything You Can Buy | Try This at Home | NYT Cooking
    Опубликовано: 2 года назад
  • Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие! 3 дня назад
    Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • TOP Christmas Songs Playlist 2026 ❄️  Mariah Carey, Ariana Grande, Justin Bieber, Christmas Songs 6 дней назад
    TOP Christmas Songs Playlist 2026 ❄️ Mariah Carey, Ariana Grande, Justin Bieber, Christmas Songs
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Understanding and PERFECTING Chocolate Ganache Like a Pro (terminology, techniques and final step) 6 месяцев назад
    Understanding and PERFECTING Chocolate Ganache Like a Pro (terminology, techniques and final step)
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • MINI ECLAIRS (6 Different Ways) 10 лет назад
    MINI ECLAIRS (6 Different Ways)
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Простой рецепт французских макарон: полный пошаговый рецепт 1 год назад
    Простой рецепт французских макарон: полный пошаговый рецепт
    Опубликовано: 1 год назад
  • VALENTINE'S MACARONS (RED VELVET, WHITE CHOCOLATE STRAWBERRY, & CHAMPAGNE) 9 лет назад
    VALENTINE'S MACARONS (RED VELVET, WHITE CHOCOLATE STRAWBERRY, & CHAMPAGNE)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 6 дней назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Mango French Macarons No Resting Needed by Cupcake Savvy's Kitchen 8 лет назад
    Mango French Macarons No Resting Needed by Cupcake Savvy's Kitchen
    Опубликовано: 8 лет назад
  • 10 Видов РОЖДЕСТВЕНСКОГО ПЕЧЕНЬЯ из 1 ТЕСТА! АБСОЛЮТНО РАЗНЫХ по ВКУСУ! Очень вкусно! 1 месяц назад
    10 Видов РОЖДЕСТВЕНСКОГО ПЕЧЕНЬЯ из 1 ТЕСТА! АБСОЛЮТНО РАЗНЫХ по ВКУСУ! Очень вкусно!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Complete Guide to Making Macarons | Macaron Recipe 4 года назад
    Complete Guide to Making Macarons | Macaron Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 2 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 6 видов ИМБИРНОГО теста и 3 ТЕХНИКИ приготовления ✿ ПОЛНЫЙ разбор ✿ Пряничное тесто 2 года назад
    6 видов ИМБИРНОГО теста и 3 ТЕХНИКИ приготовления ✿ ПОЛНЫЙ разбор ✿ Пряничное тесто
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mini-Schokokuchen mit Karamellkern – so einfach zu Hause gemacht! 10 дней назад
    Mini-Schokokuchen mit Karamellkern – so einfach zu Hause gemacht!
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Удивите своих гостей на Рождество! Праздничная закуска всего за несколько минут! 3 дня назад
    Удивите своих гостей на Рождество! Праздничная закуска всего за несколько минут!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Pistachio French Macarons with Ganache by Cupcake Savvy's Kitchen 9 лет назад
    Pistachio French Macarons with Ganache by Cupcake Savvy's Kitchen
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Наука о французских макаронах — кухонные загадки с Томасом Джозефом 10 лет назад
    Наука о французских макаронах — кухонные загадки с Томасом Джозефом
    Опубликовано: 10 лет назад
  • 🎄Маффины из слоеного теста ВОЛШЕБСТВО за считанные минуты! 11 месяцев назад
    🎄Маффины из слоеного теста ВОЛШЕБСТВО за считанные минуты!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • УДИВИТЕ ВСЕХ ЭТИМ ПОТРЯСАЮЩИМ Десертом! 5 лет назад
    УДИВИТЕ ВСЕХ ЭТИМ ПОТРЯСАЮЩИМ Десертом! "ВОЗДУШНЫЕ ПОЦЕЛУИ" Печенье Пирожное | Кулинарим с Таней
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5