У нас вы можете посмотреть бесплатно 100% SEMOLINA FOCACCIA BREAD - HIGH HYDRATION - SUPER LIGHT - 24 H OF LEAVENING - full recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
To prepare HIGH HYDRATION SEMOLINA FOCACCIA BREAD you need: For Biga: 400g semolina (grinded or not) 180g water 5g fresh brewer's yeast (2g if dry) For the refresh: -100g semolina (grinded or not) 5g barley malt (or 5g honey) 2g fresh brewer's yeast (1g if dry) 120g first part of water -100g second part of water -12g salt Enjoy, see you in the next video! 🍕 PIZZERIA CONSULTACY AND CONTACTS 📩 Business Mail – [email protected] PRODUCTS I USE ON AMAZON: https://www.amazon.it/shop/ianspampat... BUY MY 100% NATURALLY LEAVENED PANETTONE: https://ianspampatti.com JOIN MY COURSES: https://www.ianspampatti.it/corsi/ FOLLOW ME FACEBOOK : / ianspampatti.it INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ianspampatt... YOUTUBE: / @ianspampatti WEB: https://www.ianspampatti.it/ PIZZERIA: https://www.ianspampatti.it/pizzeria-...