У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make The Real Japanese Gyusuji Nikomi Stewed Beef tendons или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Flavorful Rich taste REAL Japanese Sweet stewed Beef tendons with Fresh Kujo green onions matches the best !! Easy and simple recipe very popular food mainly in Kansai area of Japan (Osaka, Kyoto etc.) What you need (for about 6~8dishes) 〇 Beef tendon 1000g 〇 konnyaku 1pack 〇 Kujo Green onion 1(topping) 〇 Water 1000cc 〇 Soysauce 1/2cup 〇 Sake 1/2cup 〇 Mirin 1/2cup 〇 Sugar 1/2cup(adjust sweetness) 〇 Ginger 1 piece 〇 Green part of negi It does not have to be exact amount Please Subscribe my channel if liked the movie like this!↓ / @gontaskitchen7130 How to make 1 Boil Beef tendon in water for 15min.(lye comes out) 2 Throw away the water and give it to a strainer 3 Wash beef tendon by running water and cut to small pieces 4 Cut konnyaku at same time 5 Simmer both ingredients 15min by water 6 Throw away the water once again 7 1000cc of water and all other ingredients in the pot, Simmer 90min. 8 After 90min. Reduce using stronger heat range 9 Kujo green onion and Shichimi peppers on the top Thank you for watching my movie! Please subscribe if you had funtime :) It will be a Super encouragement to make the next video for me! #Gontaskitchen #牛すじ煮込み #beeftendon