• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe скачать в хорошем качестве

寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



寶哥分享茶記經典《星洲炒米粉》| Chef Po Cooks "Singaporean Fried Rice Vermicelli" Recipe

歡迎嚟到「酒滿飯寶 Chef Po」嘅頻道。 呢個菜好多觀眾都叫我做,今日就終於分享俾大家,我哋嘅「星洲炒米粉」終於嚟啦! 大家記得按照自己嘅喜好去做,材料唔齊其實冇所謂,屋企食最緊要開心,唔好芽菜冇韭黃咪唔好用囉,簡單啲做法可以用叉燒,燈籠椒,洋蔥,蝦仁去做都冇問題! 喺影片入邊我用隻咖喱膽係自己做嘅,所以味道同外面唔一樣。你哋按照自己嘅喜好買返自己鍾意嘅品牌咖喱膽,我會建議用半湯匙先,畢竟每一個牌子嘅味道都不一樣,唔夠味你就再加。 今次我做依個份量係2-4個人嘅份量,影片入邊我講錯咗講咗4-5個人,所以大家記得唔好搞錯啦。 星洲炒米材料(2-4人份量): 250g - 米粉 8隻 - 蝦仁 100-150g - 叉燒 適量 - 芽菜 適量 - 韭菜 適量 - 韭黃 兩隻 - 雞蛋 ¼個 - 洋蔥 半個 - 青椒(三色椒) 半條 - 紅椒 調味料: 30g - 咖喱膽 2茶匙 - 辣椒油 ½茶匙 - 黃薑粉(如果需要) 50ml - 椰奶 ½茶匙 - 鹽 1大茶匙 - 糖 ½湯匙 - 魚露/生抽 星洲炒米做法: 熱水放入米粉,用筷子攪拌關火浸泡大約1分鐘,撈起瀝乾備用。 蝦仁拉油,或者煎香備用,放入雞蛋炒熟,留一半備用,加入咖喱膽炒香。 然後放入洋蔥青椒米粉去炒,用筷子炒會方便一點。若果顏色不夠,可以加入黃薑粉或更多咖喱膽再炒。 當米粉炒至上色均勻,就可以加入其餘的材料大火去炒。 用辣椒油、椰奶、鹽、糖、魚露(或生抽)調至合適自己的口味,最後1分鐘加入韭黃,大火炒香米粉完成。 Singapore-Style Fried Rice Vermicelli Ingredients (2-4 servings): 250g - Rice vermicelli 8 pcs - Shrimp 100-150g - Char siu As needed - Bean sprouts As needed - Chives As needed - Yellow chives 2 - Eggs ¼ - Onion ½ - Green bell pepper ½ - Red chili pepper Seasonings: 30g - Curry paste 2 tsp - Chili oil ½ tsp - Turmeric powder (if needed) 50ml - Coconut milk ½ tsp - Salt 1 tbsp - Sugar ½ tbsp - Fish sauce/Light soy sauce Singapore-Style Fried Rice Vermicelli Method: Add rice vermicelli to hot water, stir with chopsticks, turn off heat and soak for about 1 minute, drain and set aside. Blanch shrimp in oil or pan-fry until fragrant and set aside. Add eggs and cook, reserve half for later, add curry paste and stir-fry until fragrant. Then add onions, green peppers, and rice vermicelli to stir-fry. Using chopsticks to stir-fry will be more convenient. If the color is not enough, you can add turmeric powder or more curry paste and stir-fry again. When the rice vermicelli is evenly colored, add the remaining ingredients and stir-fry over high heat. Season with chili oil, coconut milk, salt, sugar, fish sauce (or light soy sauce) to suit your taste. In the last minute, add yellow chives and stir-fry over high heat to complete the fragrant rice vermicelli. 大家有啲咩菜式想睇,記得留言俾我,多謝大家! 鍾意睇美食紀錄,大家可以去 @hkjerry 頻道裏面睇,裏面亦都有我喺餐廳做嘅菜式! ------------------------------------------------------- 想了解喜聚坊嘅古法菜式,點擊以下連接:    • 香港一间私房菜馆,每天6点半开始排队,10分钟后坐满整个屋子,竟是因为一道7h的鸭子!      • 我不做 其他餐廳不做 香港飲食之都名譽怎樣保持下去? | 大角咀喜聚坊 | Tai ...      • 幾十條魚起片炒一碟菜!? 香港美食人物紀錄 | 大角咀喜聚坊 第二集 | Tai K...   ------------------------------------------------------- 「喜聚坊」位於香港大角咀,係一間私房菜餐廳,主打古法失傳菜式,我哋招牌菜有國寶鴨、油泡獅頭魚、太子魚肚、智囊寶中寶等唔同嘅美食,每道菜都新鮮製作,保留返傳統嘅製作方式同味道。大家如果有興趣,不妨都可以過嚟試吓! 📍 地址:喜聚坊,大角咀利得街 10-12 號地舖 📍 Address: Joyful Peace Restaurant, G/F, 10-12 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong 🚶🏻‍♂️ 6-min walk from Exit C1, Olympic MTR Station 📞 TEL: +852 5199 3895 #家庭菜 #星洲炒米 #粵菜 #香港美食 #寶哥 #喜聚坊 #烹飪教學

Comments
  • 家裏做出餐廳味道《菜心炒斑球》Chinese Chef Cooks 4 дня назад
    家裏做出餐廳味道《菜心炒斑球》Chinese Chef Cooks "Stir-fried Fish Fillet with Choy Sum"
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 寶哥分享經典家庭菜式《金針雲耳蒸雞 》| 3 месяца назад
    寶哥分享經典家庭菜式《金針雲耳蒸雞 》| "Steam Chicken with Cloud Ears and Lily Buds"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 炒飯都可以驅寒暖胃? 冬天一定唔好錯過《薑炒飯》功效多到你唔信 | Chef Po 3 недели назад
    炒飯都可以驅寒暖胃? 冬天一定唔好錯過《薑炒飯》功效多到你唔信 | Chef Po "Ginger Fried Rice" Recipe
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 炒麵技巧是要表面脆,麵芯軟《豉油王炒麵》| Supreme Soy Sauce Chow Mein 6 месяцев назад
    炒麵技巧是要表面脆,麵芯軟《豉油王炒麵》| Supreme Soy Sauce Chow Mein
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 冬天來一煲暖笠笠嘅《臘味煲仔飯》| Chef Po Cooks 9 дней назад
    冬天來一煲暖笠笠嘅《臘味煲仔飯》| Chef Po Cooks "Claypot Rice with Chinese sausage"
    Опубликовано: 9 дней назад
  • 對比楊州炒飯,《鹹魚雞粒炒飯》應該更多人鍾意食吧? | Chef Po's Favourite 4 месяца назад
    對比楊州炒飯,《鹹魚雞粒炒飯》應該更多人鍾意食吧? | Chef Po's Favourite "Salted Fish and Chicken Fried Rice"
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 攻陷深圳!港人反向消費,掀起北上買餸潮,街市生意大受打擊。港人拖喼在深圳瘋狂掃貨,深港兩地融合一體化。 2 дня назад
    攻陷深圳!港人反向消費,掀起北上買餸潮,街市生意大受打擊。港人拖喼在深圳瘋狂掃貨,深港兩地融合一體化。
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 過氣再就業的香港明星:11位昔日港星而家做緊咩?有人賣魚有人做保安,最慘系蝦叔個仔 2 дня назад
    過氣再就業的香港明星:11位昔日港星而家做緊咩?有人賣魚有人做保安,最慘系蝦叔個仔
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 香港四大才子身家大起底:究竟邊個最有錢?答案你一定估唔到,竟然可以差成百倍! 1 месяц назад
    香港四大才子身家大起底:究竟邊個最有錢?答案你一定估唔到,竟然可以差成百倍!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 麵一定要夠脆!!!《肉絲炒麵》Authentic Hong Kong 4 месяца назад
    麵一定要夠脆!!!《肉絲炒麵》Authentic Hong Kong "Crispy Noodles with Pork" Recipe
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 星州炒米,本土咖喱香味,金黃香辣野味,起簡單容易方法,家庭做法,用不銹鋼鑊去炒更香,茶餐廳必食. 1 год назад
    星州炒米,本土咖喱香味,金黃香辣野味,起簡單容易方法,家庭做法,用不銹鋼鑊去炒更香,茶餐廳必食.
    Опубликовано: 1 год назад
  • How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit 1 год назад
    How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 год назад
  • [Кантонский] Небольшой магазинчик, спрятанный в переулке в Гуандуне, уже 40 лет пользуется популя... 1 месяц назад
    [Кантонский] Небольшой магазинчик, спрятанный в переулке в Гуандуне, уже 40 лет пользуется популя...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 寶哥炮製升級版《螞蟻上樹》蟹膏瑤柱肉碎炒粉絲 | Stir-Fried Glass Noodles with Minced Pork 3 месяца назад
    寶哥炮製升級版《螞蟻上樹》蟹膏瑤柱肉碎炒粉絲 | Stir-Fried Glass Noodles with Minced Pork
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 流行都市|家常菜 豉油皇炒麵|李家鼎 2 года назад
    流行都市|家常菜 豉油皇炒麵|李家鼎
    Опубликовано: 2 года назад
  • 九龍城7大名店 周潤發最愛新鮮河粉與星級海味店 街市蛋王賣香港靚蛋 40載街坊麵包店蛋撻受歡迎 人氣泰菜店與糖水老字號 荳品店平價豆腐花   #飲食專題 飲食男女 Apple Daily 4 года назад
    九龍城7大名店 周潤發最愛新鮮河粉與星級海味店 街市蛋王賣香港靚蛋 40載街坊麵包店蛋撻受歡迎 人氣泰菜店與糖水老字號 荳品店平價豆腐花 #飲食專題 飲食男女 Apple Daily
    Опубликовано: 4 года назад
  • 鑊氣【亁炒牛河】5種炒法各有千秋 師傅使出渾身解數!Five ways to stir-fry beef noodles, each with its own merits. 10 дней назад
    鑊氣【亁炒牛河】5種炒法各有千秋 師傅使出渾身解數!Five ways to stir-fry beef noodles, each with its own merits.
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Самый простой способ приготовить ча сиу бао дома! Подробная инструкция, готово в тот же день! Пра... 1 месяц назад
    Самый простой способ приготовить ча сиу бао дома! Подробная инструкция, готово в тот же день! Пра...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Самая известная в Шанхае улица с едой для завтраков против крупнейшего ночного рынка с едой! 4 дня назад
    Самая известная в Шанхае улица с едой для завтраков против крупнейшего ночного рынка с едой!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 2025羊腩煲💜 30分鐘就做好💜 沒有廢話💜 沒有做作💜 Lamb stew (easy recipe)💜 11 месяцев назад
    2025羊腩煲💜 30分鐘就做好💜 沒有廢話💜 沒有做作💜 Lamb stew (easy recipe)💜
    Опубликовано: 11 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5