• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network скачать в хорошем качестве

Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network

Cajun Jambalaya is Louisiana's signature one-pot dish! Kenneth's secret is developing the right amount of fond, those delicious browned bits left behind from browning your meats, to build the flavor. Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3aep448 Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Follow Kenneth Temple ▶   / kennethtemple_   Hailing from New Orleans, Chef Kenneth Temple’s cooking style is inspired deeply by his southern roots and the fusion of cultures that comprise traditional New Orleans cuisine. Join him in the kitchen as he teaches us how to make gumbo, jambalaya and more favorites. Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Cajun Jambalaya RECIPE COURTESY OF KENNETH TEMPLE Level: Easy Total: 1 hr 5 min Active: 25 min Yield: 6 servings Ingredients Creole Seasoning: 3 tablespoons kosher salt 2 tablespoons black pepper 1 tablespoon cayenne pepper 1 tablespoon garlic powder or granulated garlic 1 tablespoon onion powder or granulated onion 1 tablespoon sweet paprika 1 tablespoon white pepper 1 1/2 teaspoons ground cumin Jambalaya: 1/4 cup canola oil 6 boneless, skinless chicken thighs, chopped into 1-inch pieces 24 ounces smoked beef sausage, cut into 1/4-inch-thick slices 3 stalks celery, chopped 1 medium Spanish or white onion, chopped 1 bell pepper, chopped 6 cloves garlic, finely chopped 1 bay leaf 1 teaspoon cayenne pepper 1 teaspoon dried thyme 2 cups parboiled long-grain brown rice 2 tablespoons tomato paste 2 tablespoons Worcestershire sauce 4 cups low-sodium chicken stock 2 bunches green onions (6 to 8 bulbs), sliced (about 1 1/2 cups) Directions For the Creole seasoning: Combine the salt, black pepper, cayenne, garlic powder, onion powder, paprika, white pepper and cumin in a medium bowl. For the jambalaya: Heat 2 tablespoons oil in a 5-quart heavy-bottomed pot or large Dutch oven over medium heat. Rub the chicken with the remaining 2 tablespoons oil and 2 tablespoons of the Creole seasoning in a medium bowl until evenly coated. Add the chicken to the pot and cook until golden brown, about 5 minutes. Transfer the chicken to a large bowl. Add the sausage to the pot and cook until browned, 4 to 5 minutes. Transfer to the large bowl with the chicken. The bottom of the pot should be covered with browned bits. Add the celery, onions and peppers and cook, stirring and scraping the bottom of the pot occasionally, until the onions are translucent, about 3 minutes. Stir in the garlic, bay leaf, cayenne, thyme and 2 teaspoons Creole seasoning. Add the rice and stir once or twice to coat. Stir in the tomato paste, Worcestershire sauce, cooked chicken and sausage and remaining Creole seasoning. Stir in the chicken stock. Bring to a boil, cover and reduce the heat to a simmer. Cook until the liquid is reduced, and you see little holes on the top, about 30 minutes. Use a fork to stir in half of the green onions and fluff the rice. Cover and cook for 10 minutes. Taste and adjust the seasoning. Garnish with the remaining green onions and serve immediately. Cook’s Note: If you want to add shrimp to this recipe, stir them in with the green onions so the shrimp don’t overcook. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #KennethTemple #CajunJambalaya #AnIntroductionToCajunAndCreoleCooking #FoodNetwork Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network    • Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Intr...  

Comments
  • Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • РЕЦЕПТ ЛУИЗИАНСКОЙ КАДЖУНСКОЙ ДЖАМБАЛАИ (НЕ КРЕОЛЬСКОЙ) - БЕЗ ПОМИДОРОВ 6 лет назад
    РЕЦЕПТ ЛУИЗИАНСКОЙ КАДЖУНСКОЙ ДЖАМБАЛАИ (НЕ КРЕОЛЬСКОЙ) - БЕЗ ПОМИДОРОВ
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World 1 день назад
    Cooking (probably) The Most Flavorful Beef Dish in the World
    Опубликовано: 1 день назад
  • Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Gumbo I've Ever Had! | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    The Best Gumbo I've Ever Had! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit 2 года назад
    День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • Bayou Jambalaya с Брюсом Митчеллом | Blackstone Griddles 4 года назад
    Bayou Jambalaya с Брюсом Митчеллом | Blackstone Griddles
    Опубликовано: 4 года назад
  • Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Authentic Cajun Jambalaya 1 год назад
    Authentic Cajun Jambalaya
    Опубликовано: 1 год назад
  • Jet Tila's General Tso’s Chicken | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's General Tso’s Chicken | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles 4 года назад
    Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network 3 дня назад
    Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить гамбо с курицей и колбасками | Allrecipes 1 год назад
    Как приготовить гамбо с курицей и колбасками | Allrecipes
    Опубликовано: 1 год назад
  • Гамбо 101 с шеф-поваром Лией Чейз 7 лет назад
    Гамбо 101 с шеф-поваром Лией Чейз
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Джамбалайя от шеф-повара луизианской кухни Бретта Хеберта: креветки, краб, колбаски андуй 7 лет назад
    Джамбалайя от шеф-повара луизианской кухни Бретта Хеберта: креветки, краб, колбаски андуй
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Chicken & Sausage Jambalaya | Chef Jean-Pierre 5 лет назад
    Chicken & Sausage Jambalaya | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Food Network Chefs' Top Pot Roast Recipe Videos 3 дня назад
    Food Network Chefs' Top Pot Roast Recipe Videos
    Опубликовано: 3 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5