• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network скачать в хорошем качестве

Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network

Crawfish Etouffée is built with layers of flavor starting with a perfect roux, special spice mix and the trinity of onions, bell pepper and celery! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3No4DR6 Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Follow Kenneth Temple ▶   / kennethtemple_   Hailing from New Orleans, Chef Kenneth Temple’s cooking style is inspired deeply by his southern roots and the fusion of cultures that comprise traditional New Orleans cuisine. Join him in the kitchen as he teaches us how to make gumbo, jambalaya and more favorites. Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Crawfish Etouffée RECIPE COURTESY OF KENNETH TEMPLE Level: Easy Total: 25 min Active: 15 min Yield: 6 servings Ingredients 1/2 cup canola oil 1/2 cup all-purpose flour 3 stalks celery, chopped 1 medium Spanish or white onion, chopped 1 bell pepper, chopped 2 to 4 cloves garlic, finely chopped 2 bay leaves 1 teaspoon cayenne pepper 1 teaspoon dried thyme 1/2 teaspoon white pepper Kosher salt and freshly ground black pepper 3 to 3 1/2 cups low-sodium chicken stock 2 pounds peeled crawfish tails 1 bunch green onions (3 to 4 bulbs), sliced (about 3/4 cup) 4 cups cooked rice, for serving Hot sauce, for serving Directions Heat the oil in a 12-inch cast iron skillet or large cast-iron skillet over medium-high heat until the oil begins to lightly smoke, about 5 minutes. Whisk in the flour and cook until it turns a peanut butter brown color. Turn off the heat. Stir in the celery, onions and peppers and cook until the onions are translucent, about 2 minutes. Return the heat to medium to medium-low and stir in the garlic and bay leaves. While the trinity cooks, combine the cayenne, thyme, white pepper, 1 teaspoon salt and 1 teaspoon black pepper in a small bowl. Stir into the skillet, a little at a time, to build flavor (see Cook’s Note). Whisk in the stock 1 cup at a time, making sure it is incorporated and smooth. Bring to a boil, then cook until slightly thickened, about 2 minutes. Season to taste with salt and black pepper. Add the crawfish and cook until they tighten in appearance, 2 to 3 minutes. Turn off the heat, then stir in half of the green onions. Serve immediately over fluffed rice with hot sauce and garnish with the remaining green onions. Cook’s Note Seasoning the vegetables a little at a time with the savory seasoning at each stage builds and deepens the flavors of the étouffée. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #KennethTemple #CrawfishEtouffée #AnIntroductionToCajunAndCreoleCooking #FoodNetwork Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network    • Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An In...  

Comments
  • Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Этуффе из раков | Эмериль Лагассе 10 лет назад
    Этуффе из раков | Эмериль Лагассе
    Опубликовано: 10 лет назад
  • ORANGE CRANBERRY BREAD WITH GLAZE Christmas Bread Recipe 9 часов назад
    ORANGE CRANBERRY BREAD WITH GLAZE Christmas Bread Recipe
    Опубликовано: 9 часов назад
  • My Crawfish Étouffée (Paul Prudhomme Approved) | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    My Crawfish Étouffée (Paul Prudhomme Approved) | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network 3 дня назад
    Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Shrimp Étoufée with Emeril Lagasse | Cooking With Master Chefs Season 1 | Julia Child 3 года назад
    Shrimp Étoufée with Emeril Lagasse | Cooking With Master Chefs Season 1 | Julia Child
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Потрясающий рецепт гамбо из морепродуктов 🍤🦀🔥 4 года назад
    Потрясающий рецепт гамбо из морепродуктов 🍤🦀🔥
    Опубликовано: 4 года назад
  • День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit 2 года назад
    День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Cajun Food | Basics with Babish (feat. Isaac Toups) 6 лет назад
    Cajun Food | Basics with Babish (feat. Isaac Toups)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Authentic Corn Maque Choux │ A Taste of Louisiana 5 месяцев назад
    Authentic Corn Maque Choux │ A Taste of Louisiana
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Gumbo Recipe 10 лет назад
    Gumbo Recipe
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Этуфи из каджунских раков, пошаговый рецепт приготовления от шеф-повара Бретта Хеберта 7 лет назад
    Этуфи из каджунских раков, пошаговый рецепт приготовления от шеф-повара Бретта Хеберта
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Настоящий рецепт луизианского гумбо — сделайте это, чтобы приготовить лучший гумбо! 1 год назад
    Настоящий рецепт луизианского гумбо — сделайте это, чтобы приготовить лучший гумбо!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles 4 года назад
    Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles
    Опубликовано: 4 года назад
  • Really Crispy Egg Foo Young (Hong Kong Style Omelet) | Why It Works with Lucas Sin | Food52 1 год назад
    Really Crispy Egg Foo Young (Hong Kong Style Omelet) | Why It Works with Lucas Sin | Food52
    Опубликовано: 1 год назад
  • Этуфе из раков дома 3 года назад
    Этуфе из раков дома
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5