• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network скачать в хорошем качестве

Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network

Gumbo Ya-Ya with chicken and smoked sausage sings with the flavors of Louisiana as Kenneth Temple says! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3xWu6Mc Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Follow Kenneth Temple ▶   / kennethtemple_   Hailing from New Orleans, Chef Kenneth Temple’s cooking style is inspired deeply by his southern roots and the fusion of cultures that comprise traditional New Orleans cuisine. Join him in the kitchen as he teaches us how to make gumbo, jambalaya and more favorites. Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Gumbo Ya-Ya RECIPE COURTESY OF KENNETH TEMPLE Level: Intermediate Total: 1 hr 45 min Active: 45 min Yield: 8 servings Ingredients 3/4 cup canola oil 2 pounds chicken wings, drumettes and flats separated, tips removed 1/4 cup plus 2 tablespoons Creole seasoning 1 cup unbleached all-purpose flour, plus more as needed 3 stalks celery, chopped 1 medium Spanish or white onion, chopped 1 bell pepper, chopped 5 cloves garlic, finely chopped 1 teaspoon cayenne pepper 2 bay leaves 5 sprigs fresh thyme 12 cups low-sodium chicken stock 24 ounces smoked sausage, sliced 1/4 inch thick 1 tablespoon Worcestershire sauce Kosher salt and freshly ground black pepper 3 cups cooked white rice, for serving 1 bunch green onions (3 to 4 bulbs), sliced 1/4 inch thick, for serving 1/4 cup finely chopped flat-leaf parsley leaves, for serving Directions Heat 1/2 cup of the oil an 8-quart heavy-bottomed pot over medium to medium-high heat. Coat the chicken wings with 2 tablespoons of the Creole seasoning in a large bowl. Pour 1/4 cup of the flour over the chicken and coat evenly, then slowly add additional flour as needed until all of the chicken is completely coated (see Cook's Note). Working in batches, fry the chicken wings until golden brown, about 3 minutes per side. Transfer the wings to a paper towel-lined plate and set aside. Carefully add the remaining 1/4 cup oil to the pot and heat until smoking (there should be a thin faint white smoke coming off the oil). Whisk in the remaining 3/4 cup flour and cook, whisking continuously, over medium-high heat until it turns into a dark chocolate brown roux. If the roux is browning too quickly, remove the pot from the heat and continue whisking until the roux reaches the desired color. Turn the heat down to low and stir in the celery, onions and peppers with a wooden spoon, scraping the bottom of the pan, until the vegetables are coated with the roux, about 1 minute. Add the garlic, cayenne, bay leaves, thyme and 2 teaspoons Creole seasoning and turn up the heat to medium-high. Whisk in the chicken stock in three parts to make sure it’s fully incorporated. Add the chicken wings, sausage, Worcestershire sauce and 1 tablespoon plus 1 teaspoon Creole seasoning. Stir to combine. Bring to a boil, then reduce the heat to low and simmer, uncovered, using a ladle to skim off any foam that rises to the top, until the gumbo is slightly reduced and thickened, about 1 hour. Stir in the remaining 2 tablespoons Creole seasoning, 1 teaspoon salt and 1 teaspoon pepper. Combine the green onions and parsley in a small bowl or on your cutting board. To serve, ladle the gumbo over bowls of cooked white rice and garnish with the green onion and parsley mixture. Cook’s Note The amount of flour needed to coat the chicken wings may vary since wings can vary in size. Adding liquid to a roux will lighten the color of the gumbo. Remember, the darker the roux, the less thickening power it has. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #KennethTemple #GumboYaYa #AnIntroductionToCajunAndCreoleCooking #FoodNetwork Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network    • Kenneth Temple's Gumbo Ya-Ya | An Introduc...  

Comments
  • Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Crawfish Etouffée | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Fried Fish Po' Boys | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить гамбо с курицей и колбасками | Allrecipes 1 год назад
    Как приготовить гамбо с курицей и колбасками | Allrecipes
    Опубликовано: 1 год назад
  • Authentic Cajun Jambalaya 1 год назад
    Authentic Cajun Jambalaya
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network 4 дня назад
    Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles 4 года назад
    Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles
    Опубликовано: 4 года назад
  • Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Cajun Jambalaya | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Red Beans and Rice | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chicken & Sausage Jambalaya | Chef Jean-Pierre 5 лет назад
    Chicken & Sausage Jambalaya | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network 3 года назад
    Kenneth Temple's Blackened Chicken | An Introduction to Cajun and Creole Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Потрясающий рецепт гамбо из морепродуктов 🍤🦀🔥 4 года назад
    Потрясающий рецепт гамбо из морепродуктов 🍤🦀🔥
    Опубликовано: 4 года назад
  • День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit 2 года назад
    День с соусье в одном из старейших ресторанов Нового Орлеана | On the Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Best Gumbo I've Ever Had! | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    The Best Gumbo I've Ever Had! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить настоящий луизианский гамбо 14 лет назад
    Как приготовить настоящий луизианский гамбо
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Гамбо 101 с шеф-поваром Лией Чейз 7 лет назад
    Гамбо 101 с шеф-поваром Лией Чейз
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Какой секретный ингредиент в этом гамбо? 1 год назад
    Какой секретный ингредиент в этом гамбо?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Гамбо с курицей и колбасой 3 года назад
    Гамбо с курицей и колбасой
    Опубликовано: 3 года назад
  • Cajun Food | Basics with Babish (feat. Isaac Toups) 6 лет назад
    Cajun Food | Basics with Babish (feat. Isaac Toups)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Настоящий рецепт луизианского гумбо — сделайте это, чтобы приготовить лучший гумбо! 1 год назад
    Настоящий рецепт луизианского гумбо — сделайте это, чтобы приготовить лучший гумбо!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рецепт гамбо с креветками, курицей и колбасками в стиле Нового Орлеана #блюдо #GumboRecipe 5 лет назад
    Рецепт гамбо с креветками, курицей и колбасками в стиле Нового Орлеана #блюдо #GumboRecipe
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5