• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April скачать в хорошем качестве

How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How We Roast Brazilian Coffee - 3 Different Examples | Coffee with April

This week, we have been working on a project in collaboration with our good friends at Coffee Circle in Berlin. We recently received three different Brazilian coffees at the roastery in Copenhagen, and we decided that this was the perfect opportunity to share our profiling process with you. There are many things to think about when roasting a new coffee, from the green coffee measurements such as density, moisture and water activity all the way to the final sensory evaluation. We hope that you enjoy this insight into our roasting operations, and we welcome your suggestions for future roasting content. We're happy to deep dive into any particular subject you think would be the most interesting to explore together. We're always interested in hearing what topics you're most curious to hear us discuss, and social media is a great way of reaching out to us if you would like to make a request. We welcome your thoughts and feelings on the topics raised in this weeks video, as well as other ideas you would like to see us discuss in the future. We really appreciate your feedback and support. You can contact us using any of the channels below: *********************************** Instagram:   / aprilcoffeecph   Webshop: https://aprilcoffeeroasters.com/ Youtube:    / @coffeewithapril   Podcast:   / coffee-with-april   Email: [email protected] / [email protected] Music by Andrew Blumhagen [email protected]   / andrew-blumhagen   https://andrewblumhagen.bandcamp.com/... Graphics by Chloé Shephard [email protected]   / chloephotoandbooks   *********************************** Produced by April Media - 2020

Comments
  • Объяснение обжарки кофе 2 года назад
    Объяснение обжарки кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • First Time Roasting A Brazil Natural 2 года назад
    First Time Roasting A Brazil Natural
    Опубликовано: 2 года назад
  • Обжарка кенийского кофе — профилирование Kamwangi AA — Часть 1 | Coffee with April #125 5 лет назад
    Обжарка кенийского кофе — профилирование Kamwangi AA — Часть 1 | Coffee with April #125
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Coffee with April Episode 59: Q&A - Filter, Espresso & Omni Roasting 6 лет назад
    Coffee with April Episode 59: Q&A - Filter, Espresso & Omni Roasting
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Why Rate of Rise is a bad reference point for optimizing flavour in coffee roasting 2 года назад
    Why Rate of Rise is a bad reference point for optimizing flavour in coffee roasting
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Entire Roasting Process Explained by Patrik Rolf (April Coffee, Founder&CEO) 2 года назад
    The Entire Roasting Process Explained by Patrik Rolf (April Coffee, Founder&CEO)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Разница между светлой и темной обжаркой 1 год назад
    Разница между светлой и темной обжаркой
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом 3 года назад
    Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом
    Опубликовано: 3 года назад
  • Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve 3 года назад
    Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve
    Опубликовано: 3 года назад
  • Flavor Profiling for Purpose, Part II: Roast Flavor Profiling and Machine Control 5 лет назад
    Flavor Profiling for Purpose, Part II: Roast Flavor Profiling and Machine Control
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Behind the roast - Washed vs. Natural Coffees (Part 1) 1 год назад
    Behind the roast - Washed vs. Natural Coffees (Part 1)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Behind the Scenes at Prolog: Copenhagen’s Amazing Coffee Gem 4 месяца назад
    Behind the Scenes at Prolog: Copenhagen’s Amazing Coffee Gem
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Exploring Scott Rao's Flick and Crash 7 лет назад
    Exploring Scott Rao's Flick and Crash
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Comparing and Analyzing RoR of Two Roasts 7 лет назад
    Comparing and Analyzing RoR of Two Roasts
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Обжарка колумбийского кофе — описание розового бурбона из Эль-Закатин | Кофе с апреля №162 4 года назад
    Обжарка колумбийского кофе — описание розового бурбона из Эль-Закатин | Кофе с апреля №162
    Опубликовано: 4 года назад
  • Узнайте все, что вам нужно знать об обжарке кофе 2 года назад
    Узнайте все, что вам нужно знать об обжарке кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency 6 лет назад
    Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency
    Опубликовано: 6 лет назад
  • The perfect coffee roastery | Q&A with Morten Münchow 3 года назад
    The perfect coffee roastery | Q&A with Morten Münchow
    Опубликовано: 3 года назад
  • Roasting coffee with Tim Wendelboe - live workshop 4 года назад
    Roasting coffee with Tim Wendelboe - live workshop
    Опубликовано: 4 года назад
  • How I roast on the Aillio Bullet | Tanzania natural Robusta 2 года назад
    How I roast on the Aillio Bullet | Tanzania natural Robusta
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5