• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34 скачать в хорошем качестве

Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Roasting for Different Cultivars w/ Rob Hoos | Rate of Rise 34

Roasting coffee sets the stage for how much potential enjoyment a customer has in drinking it. In order to truly bring out the best in a particular coffee, you need to consider details about the coffee that impact its behavior and development. One of the big ones of course is the cultivar you are roasting and being able to start determine a profile from a place of understanding based on what that cultivar generally likes. Today on this 33rd episode of Rate of Rise, brought to you by our friends at Mill City Roasters, we are sitting down with Rob Hoos to discuss his NEW book, "Cultivar: A Practical Guide for Coffee Roasters". For Decades now Rob Hoos has been an industry leading roaster, consultant, and author whose work is is born from patient and thorough exploration and experimentation. We had him on the show a while back to talk about his first book, "Modulating the Flavor Profile of Coffee", and now we explore Rob's NEW book and talk about the insights and findings from his research around roasting the various cultivars of coffee a roaster in today's marketplace is likely to come across. This is a great episode for anyone interested in roasting their coffee as well as that coffee can be roasted. Respecting the cultivar will open up a lot more both in the coffee and in your customers enjoyment of it! www.hoos.coffee RELATED EPISODES: RoR #26 : How to Approach Roasting Fine Robusta w/ Cleia Junqueira | Consultant + Q-Robusta Grader    • RoR #26 : How to Approach Roasting Fine Ro...   RoR #5: Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind”    • Time and Color in Roasting w/ Morten Munch...   063 : What Your Roaster Wants you to Know w/ Rob Hoos, Author, Modulating the Flavor Profile of Coffee    • What Your Roaster Wants You to Know w/ Rob...   RoR #18 : Expert Tips on Avoiding Tipping w/ Rob Hoos    • Expert Tips on Avoiding Tipping w/ Rob Hoo...   Our Sponsor for Rate of Rise! www.millcityroasters.com Intro/Outro Music: Green Fever by Flash Fluharty on Premium Beat YouTube ID Code: UFT5U52SR0BNGEHN

Comments
  • Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом 3 года назад
    Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Three Golden Rules of Coffee Roasting | Master Roaster ANNE COOPER! 3 месяца назад
    The Three Golden Rules of Coffee Roasting | Master Roaster ANNE COOPER!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ЧТО СКРЫЛ Роман Абрамович?УБИЙСТВА, Предательства и 150 МИЛЛИАРДОВ!История Которую БОЯТСЯ Рассказать 3 дня назад
    ЧТО СКРЫЛ Роман Абрамович?УБИЙСТВА, Предательства и 150 МИЛЛИАРДОВ!История Которую БОЯТСЯ Рассказать
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Оружие страшнее ядерной бомбы / Ирина Ермакова 1 день назад
    Оружие страшнее ядерной бомбы / Ирина Ермакова
    Опубликовано: 1 день назад
  • Exploring Coffee Varieties: Roasting Insights Трансляция закончилась 1 год назад
    Exploring Coffee Varieties: Roasting Insights
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4 4 года назад
    Time and Color in Roasting w/ Morten Munchow of Coffee Mind | Rate of Rise Series Episode 4
    Опубликовано: 4 года назад
  • Understanding Water For Coffee w/ Maxwell Dashwood | Ep 572 3 недели назад
    Understanding Water For Coffee w/ Maxwell Dashwood | Ep 572
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Почему у самолётов моторы именно ТАМ? Крыло против ХВОСТА 3 дня назад
    Почему у самолётов моторы именно ТАМ? Крыло против ХВОСТА
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Чему я научился из своей провальной кофейни 1 год назад
    Чему я научился из своей провальной кофейни
    Опубликовано: 1 год назад
  • Specialty Turkish Coffee Masterclass 7 лет назад
    Specialty Turkish Coffee Masterclass
    Опубликовано: 7 лет назад
  • The Urgent Need for Training in Today's Coffee Shop | Shift Break Series 3 недели назад
    The Urgent Need for Training in Today's Coffee Shop | Shift Break Series
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Coffee Roasting Best Practices w/ Scott Rao | Ep 268 4 года назад
    Coffee Roasting Best Practices w/ Scott Rao | Ep 268
    Опубликовано: 4 года назад
  • Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve 3 года назад
    Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve
    Опубликовано: 3 года назад
  • Roast Summit | Roasting Dark: Investigating Flavor, Texture and Balance in Darker Roasted Coffee 1 месяц назад
    Roast Summit | Roasting Dark: Investigating Flavor, Texture and Balance in Darker Roasted Coffee
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Что такое ультралёгкий обжаренный кофе? Обсуждение обжарки, заваривания и выдержки 1 год назад
    Что такое ультралёгкий обжаренный кофе? Обсуждение обжарки, заваривания и выдержки
    Опубликовано: 1 год назад
  • Single Origin vs. Blend: Which is BETTER for Milk Coffee? 10 месяцев назад
    Single Origin vs. Blend: Which is BETTER for Milk Coffee?
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Dialing In the Perfect Ethiopia Roast: Real-Time Artisan Curve Adjustments 7 месяцев назад
    Dialing In the Perfect Ethiopia Roast: Real-Time Artisan Curve Adjustments
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Celebrating Barista Culture w/ Steve Moloney of The Barista League | Ep 575 10 дней назад
    Celebrating Barista Culture w/ Steve Moloney of The Barista League | Ep 575
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos 1 год назад
    Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos
    Опубликовано: 1 год назад
  • How I approach a new bean.  This one is honey process from Dominican Republic via Cafe Kreyol. 4 года назад
    How I approach a new bean. This one is honey process from Dominican Republic via Cafe Kreyol.
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5