• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Tofu Technique I Wish I’d Known скачать в хорошем качестве

The Tofu Technique I Wish I’d Known 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Tofu Technique I Wish I’d Known
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Tofu Technique I Wish I’d Known в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Tofu Technique I Wish I’d Known или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Tofu Technique I Wish I’d Known в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Tofu Technique I Wish I’d Known

⭐️ Get the recipe for Super Savory Grated Tofu at NYT Cooking (gift link): https://nyti.ms/4nyjqdI Lettuce wraps and smashed cucumber salad recipes are below ⬇️ And the homemade Chinese Chili Crisp recipe is on page 187 of my cookbook, Big Vegan Flavor: rainbowplantlife.com/bigveganflavor/ -------------------------------------------------- 👩🏽‍🍳 MY COOKBOOK: Big Vegan Flavor is now available—and it's a New York Times Bestseller! 🎉 Learn how to master vegan cooking in this comprehensive 600-page "vegan flavor bible" and enjoy 150 globally inspired, flavor-forward recipes! Grab your copy here: https://rainbowplantlife.com/bigvegan... -------------------------------------------------- 🔪 IN THIS VIDEO Made In nonstick ceramic frying pan: https://madeincookware.pxf.io/yqQzev Chinese black vinegar: https://amzn.to/3Vdd9rr or https://amzn.to/41daWQs Gochugaru: https://amzn.to/4lCMteA -------------------------------------------------- BONUS RECIPE 1: CHINESE SMASHED CUCUMBER SALAD ▪️24 to 28 oz (680 to 800g) Persian cucumbers ▪️Kosher salt  ▪️1 TBSP Chinese chili crisp with the oil (I used homemade)   ▪️3 to 4 tsp soy sauce (or tamari) ▪️1 ½ tsp Chinese black vinegar, more as desired  ▪️1 ½ tsp toasted sesame oil ▪️1 ½ tsp sugar  ▪️2 garlic cloves, crushed with a press or grated  ▪️1 TBSP roasted black or white sesame seeds  ▪️1 small handful fresh cilantro, torn or chopped (or scallions, sliced) ▪️1 batch Super Savory Grated Tofu  ▪️3 cups (430g) cooked white rice 1. Slice cucumbers in half lengthwise. Grab your largest, heaviest knife and smash down on the cukes. Tear them into bite-sized chunks, or slice on a bias into bite-sized pieces, about 1 to 2" (3.5 to 5 cm) long and 1/2” (1.5 cm) thick. 2. Add cukes to a bowl and season with ½ tsp kosher salt, mixing with your hands. Rest for 5 to 30 minutes (helps strain out excess water), then drain the cukes over a colander of any liquid. Gently press down on the cukes in the colander to press out even more liquid.  3. Make the dressing: In a bowl, combine the chili crisp, soy sauce, black vinegar, sesame oil, sugar, and garlic. Whisk well to combine. Taste, adjust as needed. The dressing should be concentrated: salty, savory, and slightly sweet.  4. Transfer smashed cukes to a serving bowl. Add half of the dressing and toss to coat. Add more dressing until cukes are coated well but not saturated. Taste for seasonings, adding salt as needed.  5. Garnish salad with sesame seeds and cilantro, if using. 6. Serve salad with Super Savory Grated Tofu and rice (stir sesame seeds and cilantro or scallions into the rice, if desired). BONUS RECIPE 2:LETTUCE WRAPS WITH DIPPING SAUCE ▪️1 ½ to 2 cups (230 to 300g) cooked sushi rice (~ ½ cup /100g of uncooked sushi rice makes this much) ▪️1 batch Super Savory Grated Tofu  ▪️1 to 1 ½ cups shredded carrots (~ 2 med carrots) ▪️1 large head of butter, bibb, or leaf lettuce, separated into leaves ▪️1 handful Thai basil leaves, chopped or torn (or cilantro)  ▪️1 handful fresh mint leaves, chopped or torn ▪️⅓ cup (45g) roasted, salted peanuts, finely chopped Dipping Sauce  ▪️1 to 2 Thai chiles, very thinly sliced or minced  ▪️¼ cup (60 mL) freshly squeezed lime juice ▪️¼ cup (60 mL) vegan fish sauce (see Note 1) ▪️2 TBSP (42g) agave nectar (or sugar)   1. Soak and cook the sushi rice according to bag instructions. 2. Make the Dipping Sauce: In a bowl, combine the chiles, lime juice, vegan fish sauce, and agave. Whisk well to combine. Taste, and if needed, add more agave, lime juice, or fish sauce until it tastes well-seasoned: tart, salty, and sweet.   3. Spoon some sushi rice into each lettuce leaf. Top with Super Savory Grated Tofu and grated carrots. Drizzle a little bit of Dipping Sauce on top. Garnish with fresh herb leaves and peanuts. Serve with extra Dipping Sauce on the side.   Note: If you don't have vegan fish sauce, you can try using 2 TBSP soy sauce. Taste and adjust accordingly.

Comments
  • Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший. 1 год назад
    Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Лайфхак с заморозкой, который изменил мою жизнь 1 месяц назад
    Лайфхак с заморозкой, который изменил мою жизнь
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Попробовав этот метод приготовления тофу, вы больше никогда не перестанете его готовить 1 месяц назад
    Попробовав этот метод приготовления тофу, вы больше никогда не перестанете его готовить
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Шикарный рецепт на Праздничный стол! Ничего варить не надо. Вкусная Новогодняя закуска за 10 минут!! 1 час назад
    Шикарный рецепт на Праздничный стол! Ничего варить не надо. Вкусная Новогодняя закуска за 10 минут!!
    Опубликовано: 1 час назад
  • КИШ диетический— идеален для ПП и Стола №5! 4 месяца назад
    КИШ диетический— идеален для ПП и Стола №5!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The Crispy Tofu Sandwich my boyfriend is OBSESSED with 4 месяца назад
    The Crispy Tofu Sandwich my boyfriend is OBSESSED with
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Тофу-карри — мой любимый ужин в будни 3 года назад
    Тофу-карри — мой любимый ужин в будни
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 3 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • САМЫЙ УДИВИТЕЛЬНЫЙ хрустящий тофу Генерала Цзо, который вы будете взбивать 2 года назад
    САМЫЙ УДИВИТЕЛЬНЫЙ хрустящий тофу Генерала Цзо, который вы будете взбивать
    Опубликовано: 2 года назад
  • 🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем) 3 года назад
    🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Have a can of chickpeas?  Try this! 1 год назад
    Have a can of chickpeas? Try this!
    Опубликовано: 1 год назад
  • What I eat in a week: feel-good fall meals 🍂 1 год назад
    What I eat in a week: feel-good fall meals 🍂
    Опубликовано: 1 год назад
  • Только овсянка и шпинат! Без муки, без сахара, без дрожжей — минус 15 кг быстро! 4 месяца назад
    Только овсянка и шпинат! Без муки, без сахара, без дрожжей — минус 15 кг быстро!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 5 простых супов в мультиварке, идеальных для зимы | Allrecipes 14 часов назад
    5 простых супов в мультиварке, идеальных для зимы | Allrecipes
    Опубликовано: 14 часов назад
  • 4 рецепта из чечевицы, которые должен знать каждый 1 год назад
    4 рецепта из чечевицы, которые должен знать каждый
    Опубликовано: 1 год назад
  • Когда вы смешиваете чечевицу и нут, происходит волшебство! 1 год назад
    Когда вы смешиваете чечевицу и нут, происходит волшебство!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Дешевое и простое карри, которое я не могу перестать готовить 12 дней назад
    Дешевое и простое карри, которое я не могу перестать готовить
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Five Cozy Soups EVERYONE Should Know 🥣 9 месяцев назад
    Five Cozy Soups EVERYONE Should Know 🥣
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как приготовить идеальный тофу-скрамбл 3 года назад
    Как приготовить идеальный тофу-скрамбл
    Опубликовано: 3 года назад
  • СТАВЬТЕ ЧАЙНИК и Готовьте БЫСТРЫЙ и ВКУСНЫЙ ПИРОГ ! 1 час назад
    СТАВЬТЕ ЧАЙНИК и Готовьте БЫСТРЫЙ и ВКУСНЫЙ ПИРОГ !
    Опубликовано: 1 час назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5