• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening скачать в хорошем качестве

The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening 3 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

磨刀

开刃

利刃

开锋

磨刀石

怎么磨刀

如何磨刀

磨刀的技巧

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The whole process of Chinese knife sharpening: get the shape right, grinding, sharpening

If you really want to do well in the kitchen, a good and sharp knife is a must. The sharpening techniques in this video are limited to Chinese Chef knives, other types of knives will involve more techniques. The sharpening tech in this video (the edge is vertical to the stone) is relatively suitable for experienced friends to operate, it is faster and can better feel the changes and angles of the edge, diagonal sharpening and parallel sharpening are more suitable for newcomers or friends who are just starting out, it won't hurt your hand or knife if you use too much force. 大家可以结合上期挑选菜刀的视频来观看,正所谓“工欲善其事,必先利其器”,如果真的想在厨房做的好,一把趁手好用并且锋利的刀一定是必备。此视频中的磨刀手法仅限于中式厨刀,其他类型的刀具会涉及更多手法,并且横向磨刀相对来说适合有经验的朋友操作,横向磨刀速度更快还可以更好的感受刀刃的变化和角度,对角线磨刀和竖向磨刀更适合新手或者刚入门的朋友,以免用力过猛伤手伤刀。 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • The complete guide to Chinese kitchen knives: comparing different knives with high and low prices 3 years ago
    The complete guide to Chinese kitchen knives: comparing different knives with high and low prices
    Опубликовано: 3 years ago
    858155
  • Sharpening a $ 1  Kitchen knife with $ 300 Whetstone 7 years ago
    Sharpening a $ 1 Kitchen knife with $ 300 Whetstone
    Опубликовано: 7 years ago
    40813022
  • The Best Way To Sharpen & Clean Knives (And The Worst)|GQ Taiwan 3 years ago
    The Best Way To Sharpen & Clean Knives (And The Worst)|GQ Taiwan
    Опубликовано: 3 years ago
    878111
  • How To Use Every Japanese Knife | Method Mastery | Epicurious 4 years ago
    How To Use Every Japanese Knife | Method Mastery | Epicurious
    Опубликовано: 4 years ago
    5801267
  • 葱花饼想要葱香浓郁、酥软不硬?老厨教你家庭实用半烫面和面技巧 #我是美食创作者 3 weeks ago
    葱花饼想要葱香浓郁、酥软不硬?老厨教你家庭实用半烫面和面技巧 #我是美食创作者
    Опубликовано: 3 weeks ago
    289
  • Chef Wang teaches you from scratch: fundamentals techniques of 5 years ago
    Chef Wang teaches you from scratch: fundamentals techniques of "Wok Tossing". Let's learn!
    Опубликовано: 5 years ago
    481974
  • Process of engraving on knives. Young Japanese woman recognized by the world. amazing technique. 1 year ago
    Process of engraving on knives. Young Japanese woman recognized by the world. amazing technique.
    Опубликовано: 1 year ago
    1623101
  • Response to 3 years ago
    Response to "don't believe fish soup can be that white" comment, unedited video to show the process
    Опубликовано: 3 years ago
    2450428
  • Sharpening skills! Knife is always dull? Because you didn't do this!! Thin blade sharpening! 1 year ago
    Sharpening skills! Knife is always dull? Because you didn't do this!! Thin blade sharpening!
    Опубликовано: 1 year ago
    191853
  • 刀具 如何正确购买厨房刀 7 years ago
    刀具 如何正确购买厨房刀
    Опубликовано: 7 years ago
    843287

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS