У нас вы можете посмотреть бесплатно Stir-fried Ikan Bilis with green pepper 鱼仔青椒 | 大鱼大肉还不如简单的一锅白粥配一道小菜 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
这是我妈传给我的一道她家乡的拿手菜叫做青椒鱼仔 我真的很喜欢 配粥真的一流 我希望可以和大家一起分享这份快乐 还没订阅的朋友们 欢迎欢迎加入我们的大家庭一起学习 Happy Cooking • 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe 所需材料: 江鱼仔 青椒 青色小辣椒 红葱 蒜头 调味:豆酱 白糖 生抽 花雕酒 Ingredients (Diana Aw) 1. Anchovies 80-100g 2. Green chilli 100g, thick diagonally sliced 3. Green chilli padi 2pcs, diced 4. Red onion 2pcs, sliced 5. Garlic 2 cloves, sliced Seasoning 1. Salted bean paste 1-2tsp 2. Hua tiao wine little 3. Sugar little 4. Light soya sauce little Method 1. Blanch the anchovies for 10sec and drain 2. Deep fry the anchovies under low heat till golden brown. Drain and set aside 3. Add little anchovies oil in the wok and add in chilli padi, red onion and garlic and stir fry till fragrant under high heat. Add in salted bean paste and stir fry. Add Hua tiao wine and mix well. 4. Add in green chilli and continue to stir fry. May add little oil if too dry. Add sugar and fry for ~3min. Add fried anchovies and light soya sauce and continue to fry. 5. Serve and enjoy! 💕 #chefhong #mrhongkitchen #ikanbilis #fish #recipe