• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry скачать в хорошем качестве

Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kouign Amann | Crispy Croissant Pastry

Kouign Amann is the crispy pastry heaven you need to make with your morning coffee! Layers of Butter and Croissant Dough sprinkled with caster sugar to get what they call the Richest Pastry In Europe!) In this video we cover different shaping methods and techniques of proofing the dough to obtain different textures. I hope you like the recipe and feel free to comment and ask me any questions! My Croissant Masterclass https://www.udemy.com/course/how-to-m... Time Stamps 0:00​​- Intro 0:20​- Mixing the Dough 1:57​​- Making the Butter Block 2:56​​- Enclosing the Butter in the Dough 4:03​​- 1st Fold- Book Fold 5:46​​- 2nd Fold- Single Fold 6:26​​- Preparing the Baking Tin 7:24​​- Rolling and Cutting the Kouign Amann 8:19- Shaping Methods 9:20- Proofing and Baking 10:20- Final Result FOLLOW ME: Instagram:   / peaceful_baking   #ASMR #kouignamann #peacefulbaking Croissant Dough 300 grams Bread Flour (Minimum Protein Content 12%) (2 1/2 cups) 80 grams Cold Water (1/3 cup) 80 grams Cold Milk (1/3 cup) 45 grams Sugar (3 1/2 tablespoons) 6 grams Yeast (2 1/2 teaspoons) 6 grams Salt (1 teaspoon) 30 grams Unsalted Butter (2 tablespoons) Butter for Lamination: 160 grams Unsalted Butter (European Style) (2/3 cup or 10 tablespoons + 2 teaspoons) Minimum Fat 82% For Sprinkling on the Dough: 60 grams Caster Sugar (1/4 cup or 4 tablespoons) Instructions 1. To Make the Dough weigh the flour,sugar, yeast, salt and butter and mix together 2. Add the cold milk and cold water to the dough. We dont want the dough to ferment so we will try to use cold liquids. 3. Knead the dough until slightly smooth in texture by hand or stand mixer for 4-5 minutes 4. Wrap and Freeze for 4 hours and in the Fridge Overnight 5. To make the butterblock fold a baking paper and mark 16 Cm X 16Cm and put in the fridge. 6. The Next Day take the dough and roll into 32cmX17cm and put the butter in the center and enclose the slab 7. Roll the dough out to 50Cm X 20Cm rectangle and give the dough a double fold. Refrigerate for 45 mins 8. Roll the dough out to 50Cm X 20Cm rectangle and give the dough a single fold. Refrigerate for 45 mins 9. Roll the dough to 50X 18Cm and cut 12 squares of 8cmX8cm 10. Shape based on whichever shape you prefer and put in a muffin tray or ring covered with butter and sugar 11. For more crispy texture proof for 1 hour 12. For more airy texture proof for 3 hours or until double 13. Bake at 190C/375F for 25-30 mins Music Forget Me Not by E's Jammy Jams Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 https://creativecommons.org/licenses/... Music provided by FreeMusic109    / freemusic109   Bluebird by E's Jammy Jams Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 https://creativecommons.org/licenses/... Music provided by FreeMusic109    / freemusic109   Music title: A Brand New Start Artist: TrackTribe Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 https://creativecommons.org/licenses/...

Comments
  • Kouign-amann | Самая опасная выпечка в мире | Вы не сможете перестать её есть | #kouignamann 1 год назад
    Kouign-amann | Самая опасная выпечка в мире | Вы не сможете перестать её есть | #kouignamann
    Опубликовано: 1 год назад
  • Recette de Kouign Amann. Le véritable Kouign amann 4 года назад
    Recette de Kouign Amann. Le véritable Kouign amann
    Опубликовано: 4 года назад
  • Raspberry Danishes/ Bicolor Croissants 4 года назад
    Raspberry Danishes/ Bicolor Croissants
    Опубликовано: 4 года назад
  • Круассаны на закваске🥐|03- выпечка на закваске вместо дрожжей 1 год назад
    Круассаны на закваске🥐|03- выпечка на закваске вместо дрожжей
    Опубликовано: 1 год назад
  • Kouign-Amann 11 лет назад
    Kouign-Amann
    Опубликовано: 11 лет назад
  • How to Make Puff Pastry/Pâte feuilletée at Home 5 лет назад
    How to Make Puff Pastry/Pâte feuilletée at Home
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Le véritable kouign-amann 3 года назад
    Le véritable kouign-amann
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему я раньше не знал об этом новом методе? Быстрое и простое домашнее слоеное тесто. 3 года назад
    Почему я раньше не знал об этом новом методе? Быстрое и простое домашнее слоеное тесто.
    Опубликовано: 3 года назад
  • ГЕНИЙ ПЕКАР ВСЕЙ ЯПОНИИ И ЛУЧШИЙ КРУАССАН «Чез Сагара» | Японская пекарня 1 год назад
    ГЕНИЙ ПЕКАР ВСЕЙ ЯПОНИИ И ЛУЧШИЙ КРУАССАН «Чез Сагара» | Японская пекарня
    Опубликовано: 1 год назад
  • Braided Croissant Loaf 4 года назад
    Braided Croissant Loaf
    Опубликовано: 4 года назад
  • Le Kouign-Amann. Recette facile et accessible à tous. 4 года назад
    Le Kouign-Amann. Recette facile et accessible à tous.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший хлеб с маслом из слоеного теста (так много слоев, как будто приготовленный в машине) 2 года назад
    Лучший хлеб с маслом из слоеного теста (так много слоев, как будто приготовленный в машине)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Слоёное тесто для новичков: бретонский куин Аманн 1 год назад
    Слоёное тесто для новичков: бретонский куин Аманн
    Опубликовано: 1 год назад
  • Recette Cruffins avec ma nouvelle recette de pâte à croissant. 2 года назад
    Recette Cruffins avec ma nouvelle recette de pâte à croissant.
    Опубликовано: 2 года назад
  • kouign amann , the real  traditional recipe 4 года назад
    kouign amann , the real traditional recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Laminated Brioche Bread 4 года назад
    Laminated Brioche Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Amazingly Buttery Kouign-Amann Recipe Using No-Knead Handmade Pastry 1 год назад
    Amazingly Buttery Kouign-Amann Recipe Using No-Knead Handmade Pastry
    Опубликовано: 1 год назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 1 день назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 1 день назад
  • почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника 4 года назад
    почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026! 1 день назад
    5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026!
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5