У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cook Curry Goat Jamaican Style 🇯🇲 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make authentic Jamaican Curry Goat tender, juicy, and simmered down in rich curry gravy! 🇯🇲 This is a Sunday dinner classic that always hits. I’ll show you step-by-step how to season, “burn the curry,” and slow-cook until the meat falls off the bone. 🍴 Perfect with rice & peas, white rice, or some hard food on the side. 👉🏽 Don’t forget to like, comment, and subscribe for more Jamaican recipes! 📌 Ingredients Used in this Recipe: 🥩 Curry Goat Ingredients • 2 – 5 lbs goat meat (washed with lime/vinegar & cut into chunks) • 3–4 tbsp Jamaican curry powder • 4–6 garlic cloves (chopped ) • 1 large onion (chopped) • 2 stalks scallion (chopped) • 1 Scotch bonnet pepper (whole or sliced, seeds optional) • 3 –6 sprigs thyme • 2 medium Irish potato (cubed, for gravy body) • 1 medium green bell peppers • 1 tbsp pimento (allspice, crushed or whole) • 2 tbsp oil (for burning the curry) • 1 cups water or beef stock (add more as needed) • 4-6 tbsp All purpose seasoning • 1 tbsp Onion powder • 2 tbsp Garlic powder • 1–2 tsp grated ginger (optional but recommended) #currygoat #curryrecipe #curry #curryrecipe #authenticjamaicanfood #jamaicanfood #jamaicanrecipes #jamaicancuisine