• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried 3 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

西蓝花

西兰花

白灼

白灼西蓝花

白灼西兰花

清炒西蓝花

清炒

清炒西兰花

蚝油西蓝花

蚝油西兰花

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: three methods of cooking broccoli, plain boiled, oyster sauced, stir-fried

I've seen a lot of friends leave comments about how to cook broccoli properly, so today I'm sharing three ways to cook broccoli at once. The "plain boiled" and "oyster sauce" methods both use the bowl to plating, so the stem of the broccoli are removed for aesthetic purposes, and for those who like the crunchy taste of the stem can also slice the stem and blanch them as well, just when plating, place the stem slice inside the "flower" should be fine. 大家好,看到不少朋友留言说西蓝花怎么做都不好吃,今天就一次性分享三种西蓝花的家常做法。其中“白灼”和“蚝油”做法都用到了扣碗摆拍,为了美观所以去除了西蓝花的根部,喜欢西蓝花根部脆爽口感的朋友也可以将切下来的根部去皮切片同样焯水,最后扣碗摆盘时摆在“花”里面即可。 本期菜品【西蓝花的三种吃法】 第一种【白灼西蓝花】 【主料】 西蓝花(适量) 【辅料】 大蒜(适量) 植物油(适量) 【调味料】 食用盐(适量) 生抽酱油(适量) 白糖(少许) 第二种【蚝油西蓝花】 【主料】 西蓝花(适量) 【辅料】 植物油(适量) 土豆淀粉(适量) 水淀粉(适量) 【调味料】 食用盐(适量) 蚝油(适量) 第三种【清炒西蓝花】 【主料】 西蓝花(适量) 【辅料】 植物油(适量) 胡萝卜(1小块) 大红椒(半个) 大蒜(适量) 水淀粉(适量) 明油(适量) 【调味料】 食用盐(适量) 白糖(少许) 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang teaches you: 8 different ways of cooking cabbage, all authentic Chinese recipes 3 years ago
    Chef Wang teaches you: 8 different ways of cooking cabbage, all authentic Chinese recipes
    Опубликовано: 3 years ago
    1676806
  • 〈 職人吹水〉 生炒 西蘭花 如何清洗 只要掌握簡單方法炒到 清脆嫩綠 4 years ago
    〈 職人吹水〉 生炒 西蘭花 如何清洗 只要掌握簡單方法炒到 清脆嫩綠
    Опубликовано: 4 years ago
    744973
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 3 years ago
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 3 years ago
    18667987
  • 🥦 How a Chinese Chef Cooks Broccoli! (蒜蓉西蘭花) 1 year ago
    🥦 How a Chinese Chef Cooks Broccoli! (蒜蓉西蘭花)
    Опубликовано: 1 year ago
    4534402
  • Chef Wang's in-depth sharing: 2 years ago
    Chef Wang's in-depth sharing: "Dry-fried Green Beans", don't order this dish, cook it yourself
    Опубликовано: 2 years ago
    1016123
  • 😊  Dad's JUICY Beef & Broccoli (牛肉炒西蘭花)! 3 years ago
    😊 Dad's JUICY Beef & Broccoli (牛肉炒西蘭花)!
    Опубликовано: 3 years ago
    1239847
  • Chef Wang's kitchen tip: How to do the Stir-fried Shredded Potato properly with the crunchy texture 3 years ago
    Chef Wang's kitchen tip: How to do the Stir-fried Shredded Potato properly with the crunchy texture
    Опубликовано: 3 years ago
    1244169
  • 50 Classical Music Masterpieces for Relaxation & the Soul | Beethoven, Mozart, Chopin, Bach, Vivaldi 3 months ago
    50 Classical Music Masterpieces for Relaxation & the Soul | Beethoven, Mozart, Chopin, Bach, Vivaldi
    Опубликовано: 3 months ago
    10113583
  • 【雷神煮廚】一滴水都不用就能煮出超鮮嫩好吃花椰菜! 4 years ago
    【雷神煮廚】一滴水都不用就能煮出超鮮嫩好吃花椰菜!
    Опубликовано: 4 years ago
    1511832
  • 【全程字幕】美國將面臨重大 1 year ago
    【全程字幕】美國將面臨重大"軍事空窗期"! 郭正亮驚曝他們用"這事"壞兩岸局面來拖延時間..
    Опубликовано: 1 year ago
    1571398

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS