У нас вы можете посмотреть бесплатно BASMA - Favorite Uzbek dish in a cauldron | Staliс Khankishiev или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Very easy to prepare, but light and tasty dish, healthy because it is prepared with a huge amount of vegetables, which creates an excellent balance! In a still cold cauldron, lay meat, onions, carrots, tomatoes, bell peppers, eggplants, any other vegetables, garlic, potatoes, peppers, cabbage and greens in layers. Cover with large whole leaves of cabbage and press down the food with a load so that the lid (or a dish taken instead of a lid) tightly blocks the steam outlet. Put on medium heat for ten minutes, and then reduce to a minimum and cook for another 1.5 hours - or less if the meat is from a young animal and the cauldron is small. You can buy my books with an autograph: http://shop.stalic.ru/knigi-stalika-h... More recipes can be found here: https://stalic.livejournal.com/ More information in my blog: http://shop.stalic.ru/blog/ #stalik