У нас вы можете посмотреть бесплатно Sourdough Magic: Simple Steps, Stunning Loaf . Master Sourdough at Home - Start to Finish. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This bread has won my heart, and I hope it will win yours too. Wonderfully easy,wonderfully tasty. ❤️ Ingredients: 420 g very strong white flour 80 g stoneground strong whole grain flour 150 g active starter (100%) 350 g water 10 g salt Method: Mix & Autolyse: Combine the flour, very cold water and starter. Leave to autolyse for 45 minutes. Add the salt, mix until the dough becomes silky and elastic. Bulk Fermentation: Let the dough rise for 2½-3 hours, giving it 4 folds about every 30 minutes. Pre-shape & let rest for 25 minutes. Shape into loave, place into tins or banneton, then refrigerate for 6-18 hours Bake: Bake at the maximum oven temperature with lid for 8 minutes, make a score one more time, and bake more 12 minute. Remove the lid and bake for another 20 minutes (220°C), until golden and crisp. Cool 2 hours before slicing.