• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

#178 скачать в хорошем качестве

#178 4 years ago

フレンチ

フレンチ 料理

フレンチ レシピ

料理

レシピ

cookking

おつまみ

簡単料理

人気レシピ

おもてなし

オテル・ドゥ・ミクニ

三國清三

献立

おうちごはん

晩ごはん

朝ごはん

簡単レシピ

シェフ

料理人

サバイヨン

ホタテ

ソース

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
#178
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: #178 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно #178 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон #178 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



#178

This recipe is by Kiyomi Mikuni, the owner and chef of the French restaurant "Hotel de Mikuni" in Yotsuya, Tokyo. "Sabayon" Saint-Jacques en sabayon [Ingredients] 2 servings 60g clarified butter 2 eggs 40cc sake 1 tablespoon lemon juice Scallops (for sashimi) Salt Pepper [Preparation] Season the scallops with salt and pepper. [Procedure] 1. Put the eggs in a bowl and stir. Season with salt and pepper. Add sake and mix. 2. Place in a hot water bath and keep stirring. When it thickens, add the clarified butter and mix. Add lemon juice to finish. Season with salt and pepper. 3. Heat a frying pan and fry the scallops. ◎ Bon appetit! [Drinks] Junmai Ginpu Kuniki Kuniki Sake Brewery, Mashike, Hokkaido ======================================= "Hotel de Mikuni" JAPONISÉE Mikuni's culinary philosophy and spirit. Taking the natural "Cuisine Naturel" one step further, we move to Ma Cuisine "Japonisée". "Japonisée" means perfectly Japanizing and expressing the culinary spirit and philosophy that only a French chef can express, based on a perfect understanding of traditional French cuisine. As proof of this, Kiyomitsu Mikuni was awarded the Chevalier of the Legion of Honor by the French Republic and an honorary doctorate from the François Rabelais University. The former is the first achievement for a Japanese chef, and the latter is an honor shared by only four chefs in the world. Hôtel de Mikuni is proud of this achievement. Please enjoy Mikuni's culinary philosophy and spirit, "Japonise". ▼Website: https://oui-mikuni.co.jp/ ▼Restaurant reservations can also be made online! https://www.tablecheck.com/shops/hote... (※We recommend the "Chef Hospitality Special Plan"!) ▼Instagram:   / hoteldemikuni   ▼Facebook:   / hoteldemikuni.tokyo  

Comments
  • #75 ホワイトアスパラガスの温製 ソースオランデーズ  Asperges Blanches, Sauce Hollandaise星野晃彦シェフ直伝 | BOCUSE AT HOME 3 years ago
    #75 ホワイトアスパラガスの温製 ソースオランデーズ Asperges Blanches, Sauce Hollandaise星野晃彦シェフ直伝 | BOCUSE AT HOME
    Опубликовано: 3 years ago
    79494
  • Apple pie : Simple recipes from chef MIKUNI 4 years ago
    Apple pie : Simple recipes from chef MIKUNI
    Опубликовано: 4 years ago
    1157506
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 6 months ago
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 6 months ago
    4365865
  • #277『エビのクリームソテー』 シェフ三國の簡単レシピ 4 years ago
    #277『エビのクリームソテー』 シェフ三國の簡単レシピ
    Опубликовано: 4 years ago
    78958
  • 簡単に作れる!王道【サバの味噌煮】の作り方 1 year ago
    簡単に作れる!王道【サバの味噌煮】の作り方
    Опубликовано: 1 year ago
    802446
  • #181 How to make 4 years ago
    #181 How to make "American Sauce" | Chef Mikuni's Easy Recipe
    Опубликовано: 4 years ago
    316930
  • Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶 1 year ago
    Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶
    Опубликовано: 1 year ago
    1177683
  • バターで軽く!?舌平目のムニエル|オテル・ドゥ・ミクニ|【アラン・シャペル氏のスペシャリテ】【三國シェフ】【アロゼ】【もっとバターを入れろ!】 3 years ago
    バターで軽く!?舌平目のムニエル|オテル・ドゥ・ミクニ|【アラン・シャペル氏のスペシャリテ】【三國シェフ】【アロゼ】【もっとバターを入れろ!】
    Опубликовано: 3 years ago
    66051
  • Scallop gratin 1 year ago
    Scallop gratin
    Опубликовано: 1 year ago
    98325
  • 【Mr.サンデー】天才・三國シェフ物語“人生突破術”【リアルストーリー】 2 years ago
    【Mr.サンデー】天才・三國シェフ物語“人生突破術”【リアルストーリー】
    Опубликовано: 2 years ago
    7791778

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5