У нас вы можете посмотреть бесплатно Brew Day : Pilsner (fermented at ale temperatures with Saflager 34/70 yeast или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here is my typical process brewing. I will be doing a Pilsner, but will use Fermentis Saflager 34/70 lager yeast at ale temperatures. The fermentation temperature is controlled to 66 F. Results on this from others have been real good, so let's give it a try. Recipe: 11 pounds Pilsner malt 1 pound Crystal 10 .5 pound wheat 1 oz 60 minutes Saaz 1oz 30 minutes Saaz 1 oz Flame out Saaz White Labs Czech Lager yeast this batch uses Sterling and then Mandarina Bavaria hops. Other batches used Sterling and then lemon drop hops. Yeast substitute: White Labs 060 (hybrid lager ale yeast) Yeast substitute in this video Fermentis Saflager 34/70, 66 degrees F. This recipe is a little more fortified than classic lagers, OG: 1.056 FG 1.010 6.25% ABV.