• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai скачать в хорошем качестве

HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai

HEAD TO TAIL EATING - GRILLED CAPELIN FISH WITH ROE RECIPE - Cooking with Chef Dai Chef Dai demonstrates how to grill dry cured capelin fish, two ways. For both dishes, he uses the same technique to grill the fish over a frying pan with the use of parchment / baking paper. The purpose of the paper is to prevent the fish from sticking to the pan and the absence of oil reduces the, already, richness of this particular fish. The second dish is differentiated by a garlic butter sauce of which the INGREDIENTS are as follows: cooking oil x 1 glug garlic x 1 clove (roughly chopped) fresh or dried chilli cooking sake or white wine x 2 Tbsp panko breadcrumbs x 1 Tbsp dark soy sauce x 1/2 tsp parsley x 1-2 sprigs (roughly chopped) Grilled capelin is a popular Japanese dish where the entire fish, from head to tail, roe and tiny bones can be enjoyed as an appetiser or side dish. Capelin is a small forage fish of the smelt family found in the Atlantic and Arctic oceans. It is a commonly eaten fish in Japanese cuisine that is simply grilled, and often found on the menu of izakaya (tapas) style Japanese restaurants. The roe of capelin is typically whitish - yellow in color, and is what makes capelin unique and delectable. In fact, the fish is so small that it has little meat, and you’ll find that the actual meat of the fish is almost fully comprised of the caviar. Commercially, capelin is used for fish meal and oil industry products, but is also appreciated as food. Capelin roe ("masago") is considered a high-value product. It is also sometimes mixed with wasabi or green food coloring and wasabi flavor and sold as "wasabi caviar". Often, masago is used as a substitute for tobiko, flying fish roe, due to its similarity and taste although the mouthfeel is different due to the individual eggs being smaller and it is less crunchy than tobiko. Follow Chef Dai : facebook   / cookingwithchefdai   instagram   / cooking_with_chef_dai   twitter   / cookingwithdai   google+ https://plus.google.com/b/10478128597... Thanks for watching!!!!!

Comments
  • КАК ПОДГОТОВИТЬ И ПРИГОТОВИТЬ РЫБУ 9 лет назад
    КАК ПОДГОТОВИТЬ И ПРИГОТОВИТЬ РЫБУ "ДУВРСКАЯ КАМБАЛА" - КЛАССИКА ФРАНЦУЗСКОЙ КУХНИ ВСТРЕЧАЕТ ЯПОН...
    Опубликовано: 9 лет назад
  • The Art of Japanese Knife Skills | Filleting & Plating Amberjack (Kanpachi) Sashimi 1 месяц назад
    The Art of Japanese Knife Skills | Filleting & Plating Amberjack (Kanpachi) Sashimi
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • JAPANESE SPICY COD ROE SPAGHETTI RECIPE - Karashi Mentaiko pasta - 辛子明太子スパゲティ 9 лет назад
    JAPANESE SPICY COD ROE SPAGHETTI RECIPE - Karashi Mentaiko pasta - 辛子明太子スパゲティ
    Опубликовано: 9 лет назад
  • GRAPHIC - How to fillet a fish - Sea bream - Japanese technique - クロダイのさばき方 10 лет назад
    GRAPHIC - How to fillet a fish - Sea bream - Japanese technique - クロダイのさばき方
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Хрустящая жареная во фритюре рыба шишамо (мойва) за 8 минут 5 лет назад
    Хрустящая жареная во фритюре рыба шишамо (мойва) за 8 минут
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Przestań jeść takie JAJKA – robisz sobie krzywdę! 1 день назад
    Przestań jeść takie JAJKA – robisz sobie krzywdę!
    Опубликовано: 1 день назад
  • ЕСТЬ ЦЕЛУЮ РЫБУ — как приготовить мальков — Готовим с шеф-поваром Даем 5 лет назад
    ЕСТЬ ЦЕЛУЮ РЫБУ — как приготовить мальков — Готовим с шеф-поваром Даем
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Japanese Ayu Salt Grill | Traditional Summer Taste(鮎の塩焼き) 5 дней назад
    Japanese Ayu Salt Grill | Traditional Summer Taste(鮎の塩焼き)
    Опубликовано: 5 дней назад
  • ЖАРЕНЫЙ CAPELIN FISH / Как жарить рыбу кальян? 5 лет назад
    ЖАРЕНЫЙ CAPELIN FISH / Как жарить рыбу кальян?
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Sztuczna inteligencja (NOWOŚĆ) - Kabaret Neo-Nówka, Kabaret Paranienormalni, Kabaret Młodych Panów 2 дня назад
    Sztuczna inteligencja (NOWOŚĆ) - Kabaret Neo-Nówka, Kabaret Paranienormalni, Kabaret Młodych Panów
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How to make Tempura - Sea bream tempura recipe - 鯛の天ぷら 10 лет назад
    How to make Tempura - Sea bream tempura recipe - 鯛の天ぷら
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Рецепт саба сиояки (жареная скумбрия) — Японская кухня 101 12 лет назад
    Рецепт саба сиояки (жареная скумбрия) — Японская кухня 101
    Опубликовано: 12 лет назад
  • How to Fillet Horse Mackerel (Aji) | Japanese Fish Cleaning & Filleting Guide 3 месяца назад
    How to Fillet Horse Mackerel (Aji) | Japanese Fish Cleaning & Filleting Guide
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Professional Filleting Fish Skill | Filleting Fish Fast Compilation Fast Filleting Fish Compilation 2 года назад
    Professional Filleting Fish Skill | Filleting Fish Fast Compilation Fast Filleting Fish Compilation
    Опубликовано: 2 года назад
  • Bí quyết để làm món BBQ hấp dẫn nhất mọi thời đại, từ đầu đến cuối 7 часов назад
    Bí quyết để làm món BBQ hấp dẫn nhất mọi thời đại, từ đầu đến cuối
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Japanese knife skills - Katsuramuki - 大根の桂むきのコツ 5 лет назад
    Japanese knife skills - Katsuramuki - 大根の桂むきのコツ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Japanese Beef Udon That Will Change Your Life.This Japanese Beef Udon Is Pure Umami Heaven. 2 недели назад
    Japanese Beef Udon That Will Change Your Life.This Japanese Beef Udon Is Pure Umami Heaven.
    Опубликовано: 2 недели назад
  • JAPANESE TOMAHAWK STEAK - a how to - COOKING WITH CHEF DAI 5 лет назад
    JAPANESE TOMAHAWK STEAK - a how to - COOKING WITH CHEF DAI
    Опубликовано: 5 лет назад
  • BURZA W SEJMIE - AWANTURA NA POCZĄTKU OBRAD! 7 часов назад
    BURZA W SEJMIE - AWANTURA NA POCZĄTKU OBRAD!
    Опубликовано: 7 часов назад
  • HOW TO MAKE COLD RAMEN -  冷やし中華 - HIYASHI CHUKA RECIPE 9 лет назад
    HOW TO MAKE COLD RAMEN - 冷やし中華 - HIYASHI CHUKA RECIPE
    Опубликовано: 9 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5