У нас вы можете посмотреть бесплатно Cozonac cu faina oparita - cu miez foarte moale si pufos (nuca si cacao) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Reteta de cozonac de casa pufos cu aluat oparit, cu crema de nuca si cacao, dar se poate face si cozonac cu mac din aceeiasi reteta. Metoda aplicata este una de care ati auzit si anume cea cu aluat oparit, sau mai bine zis cu faina oparita, si va explic detaliat si ce beneficii aduce. Pana una alta va scriu aici ingredientele in caz ca aveti nevoie sa le copiati: RETETA SCRISA AICI: https://retetelemihaelei.com/cozonac-... Ingrediente: • 1.5 kg faina de cozonac buna • 27 g sare • 350 g zahar • 950 g lapte 3.5 % grasime (380g si 570 g) • O lingura mare razatura de portocala • Coaja rasa de la o lamaie mare • 100 g drojdie proaspata /30 g drojdie uscata • 150 g galbenusuri • 120 g unt 82%, topit • Inca 40 g unt 82% • Un ou pt uns • Unt moale pentru tava • Putina faina extra Pentru umplutura: • 200 g albus • 350 g zahar • 40 g cacao • 300 g nuca macinata fin sau 400 g mac rasnit • 300 g nuca taiata mare • O lingura de esenta de rom