У нас вы можете посмотреть бесплатно Five Spices Meat Rolls (Loh Bak/Ngoh Hiang) 五香春卷 做法 农历新年必备的家常菜 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Five Spices Meat Rolls (Loh Bak / Ngoh Hiang) is a must have dish for Chinese New Year! When wrapping the meat rolls, don't be too greedy to put too much filling on the tofu skin, which may cause bursting during frying process. In the process of frying the five-spice rolls, the heat should not be too high. When one side is golden brown, turn them over again, so that the fried five-spice rolls will be crispy. 五香春卷是家家户户农历新年必备的家常菜。包裹五香肉卷时,不可太贪心的放入太多馅料,这样会导致油炸时爆裂。 在油炸五香的过程中火不能太大,待一边呈金黄色时,再将它们翻转一下,这样炸出来的五香卷才会香脆。 ▶️ Ingredients 材料: 2 pcs Onions 大葱 250g Bang Kuang (Yam Bean) 沙葛 10 pcs Shiitake mushroom 香菇 1 pcs Carrot 胡萝卜 2 pcs Eggs 鸡蛋 1000g Minced meat 肉碎 150g Fish paste 鱼胶 200g Plain Flour 面粉 Tofu Skin 豆腐皮 Corn starch water 玉米淀粉水 ▶️ Seasoning 调味料: 1 tbsp Five Spices Powder 五香粉 1 tbsp Salt 盐 2 tbsp Light Soy Sauce 酱青 1 tbsp Sesame Oil 麻油 #五香卷 #FiveSpicesMeatRolls #LohBak #NgohHiang #五香春卷