У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] Kyoto-style Tonkatsu on Rice | Pork Cutlet Recipe From a Popular Tonkatsu Restaurant или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your home cooking taste like a pro! Learn how to make a delicious dish from professional chefs. If you like this video, please hit the "Like" button and subscribe to our channel. This time, Chef Buzawa from Sharikimon Chawambu, a popular tonkatsu restaurant in Tokyo showed us how tomake Kyoto-style pork cutlet on rice, using Andean highland pork. Ingredients Andean highland pork loin Flour Eggs Breadcrumbs Rice oil [Dashi] Kombu Bonito Light soy sauce Sugar Kujo leek Eggs [Starchy sauce] Dashi Kudzu -------------------------------------------------------------------------------------------------- Sharikimon Chawambu https://goo.gl/maps/Cf45YyS8XXhZrMH78 Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #Tonkatsu #Katsudon #Katsuju