• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home скачать в хорошем качестве

How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make Ham – easy recipe from scratch -  perfect ham every time - How to make Ham at home
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home

How to make Ham – easy recipe from scratch - perfect ham every time - How to make Ham at home There are many brine methods to try. This method of brining using a meat injector and submerged will give an excellent result in a quick turnaround time. Working on Michael Ruhlmann’s brining method, which is very searchable and documented my Holiday season. Ham brine is listed; If you want Ham without a cinnamon or star anise flavour, miss it! The flavour is up to you—the cure, salt, sugar, and water are the basic starting points. I prefer pork loin – its shape makes for perfect sandwich ham. NEW UP-TO-DATE VIDEO HERE -    • Ham at home in 48 hours  Boiled or Roasted   How are you doing - do not forget to Like 👍 + Share. Have a great day 😉 #Howtomakeham #Homemadeham #ham Please consider donating through PayPal to help us continue creating quality content: MY DONATIONS PAGE: https://paypal.me/backyardchef?locale... Don't forget to Comment, Like, Share and Subscribe! 😍    / backyardchef   Thank you for watching! Click the notification 🔔 bell for video updates! If you would like to consider becoming a Patreon MY PATREON PAGE:   / backyard_chef   MY BUY ME A COFFEE PAGE: https://www.buymeacoffee.com/backyard... Remember, as with all recipes, you have to taste along the way—all recipes may need adjusting to your tastes. All recipes are full-working recipes; as a base, they are great—tailored to your taste. I hope you enjoy cooking as much as I do. Taking Cooking food back to basics. Sub to my YouTube channel for real recipes and step-by-step guides.    / backyardchef   2 / 4 litres of water Salt 170 g / 350 g Sugar 120 g / 220 g Cure Prague pink powder 20g / 40g Cloves 4 Star anise 6 Crushed peppercorns 2 tbsp Coriander seed 2 tbsp Fennel seed 2 tbsp Chili flakes 2 tbsp Bay leaf 1 tsp Oregano 1 tbsp Cinnamon 2 sticks Boil all Inject 10% of the weight of meat Cure 48 hrs – 2 days per kilo. After removing the ham from the brine, rinse thoroughly or even let it stand covered in water. Pat dry the meat. Put in the fridge overnight to firm up a little and air dry. Boil, Cook, BBQ, smoke or roast. To cook a ham that is injected and water-brined in the oven, you typically want to follow these temperature guidelines: Oven Temperature: Preheat your oven to 325°F (163°C), the standard cooking temperature for a fully cooked ham. Internal Temperature: The internal temperature of the ham should reach 140°F (60°C) for a fully cooked ham or 145°F (63°C) for a fresh ham. Use a meat thermometer to check the internal temperature at the thickest part of the ham. NEW UP-TO-DATE VIDEO HERE -    • Ham at home in 48 hours  Boiled or Roasted   Storage Refrigerator (Below 4°C / 40°F): Vacuum-Sealed or Wrapped Properly: 7-10 days. Ensure the ham is tightly wrapped in foil or plastic wrap to prevent drying out and absorb any odours from other foods. Unsealed or Loosely Covered: 3-5 days. The ham may lose moisture and spoil more quickly if exposed to air. Freezer (Below -18°C / 0°F): Properly Wrapped (Airtight or Vacuum-Sealed): Up to 6 months. To prevent freezer burn, wrap the ham tightly in freezer-safe bags or foil and place it in an airtight container. Unwrapped or Poorly Sealed: 1-2 months before quality degrades. Music Acoustic Rock Feel Good Rock Jason – audionautix.com Artist: The Whole Other Title: Baby We Did It Free Download: https://bit.ly/2CZhI00 MY TWITTER PAGE:   / backyardchef2   MY FACEBOOK PAGE:   / backyard-chef-103899724740866   MY INSTAGRAM PAGE:   / backyardchef1   My Camera gear Sony A6400 and kit lens 3.5 - 5.6 16-50 My car an old Toyota Vigo 17 yrs old. Editing software Davinici Resolve

Comments
  • Приготовьте идеальную праздничную ветчину. Ее очень легко приготовить дома. 1 год назад
    Приготовьте идеальную праздничную ветчину. Ее очень легко приготовить дома.
    Опубликовано: 1 год назад
  • АРМЯНСКАЯ БАСТУРМА из СВИНИНЫ. РЕЦЕПТ и ВКУС  ПОКОРИТ ВАС 4 года назад
    АРМЯНСКАЯ БАСТУРМА из СВИНИНЫ. РЕЦЕПТ и ВКУС ПОКОРИТ ВАС
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Cure a Country Ham 11 лет назад
    How to Cure a Country Ham
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Изготовление китайской ветчины цзиньхуа с более чем 1000-летней историей - тайваньская кухня 2 года назад
    Изготовление китайской ветчины цзиньхуа с более чем 1000-летней историей - тайваньская кухня
    Опубликовано: 2 года назад
  • Домашняя ИТАЛЬЯНСКАЯ ВЕТЧИНА 😋 Как приготовить прошутто котто 4 года назад
    Домашняя ИТАЛЬЯНСКАЯ ВЕТЧИНА 😋 Как приготовить прошутто котто
    Опубликовано: 4 года назад
  • Вяленая свиная шея. Коппа в домашних условиях, рецепт (Коппа, Капоколло) 3 года назад
    Вяленая свиная шея. Коппа в домашних условиях, рецепт (Коппа, Капоколло)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ham at home in 48 hours  Boiled or Roasted 2 года назад
    Ham at home in 48 hours Boiled or Roasted
    Опубликовано: 2 года назад
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe 2 года назад
    Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Сыровяленое мясо по-домашнему. Быстро, нехлопотно и очень вкусно! Лучший рецепт!!! 5 лет назад
    Сыровяленое мясо по-домашнему. Быстро, нехлопотно и очень вкусно! Лучший рецепт!!!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Секретный семейный рецепт бабушки! Настоящая домашняя ветчина! 1 месяц назад
    Секретный семейный рецепт бабушки! Настоящая домашняя ветчина!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ВЯЛЕНАЯ СВИНАЯ ШЕЯ.🥩 Coppa в домашних условиях. Рецепт сыровяленого мяса (Коппа, capocollo) ENG SUB. 3 года назад
    ВЯЛЕНАЯ СВИНАЯ ШЕЯ.🥩 Coppa в домашних условиях. Рецепт сыровяленого мяса (Коппа, capocollo) ENG SUB.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pork Loin Ham 2 года назад
    Pork Loin Ham
    Опубликовано: 2 года назад
  • Копчёная праздничная ветчина с нуля! | Chuds BBQ 1 год назад
    Копчёная праздничная ветчина с нуля! | Chuds BBQ
    Опубликовано: 1 год назад
  • Я готовлю это каждое Рождество. Мои гости в восторге! Потрясающий рулет из свиной корейки. 1 год назад
    Я готовлю это каждое Рождество. Мои гости в восторге! Потрясающий рулет из свиной корейки.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Настоящая домашняя ветчина. Рецепт и техника правильного приготовления 4 года назад
    Настоящая домашняя ветчина. Рецепт и техника правильного приготовления
    Опубликовано: 4 года назад
  • Вы будете в восторге от этого домашнего рецепта ветчины! Стоит попробовать 1 год назад
    Вы будете в восторге от этого домашнего рецепта ветчины! Стоит попробовать
    Опубликовано: 1 год назад
  • Традиционный способ засолки бекона: без нитратов — только соль 8 лет назад
    Традиционный способ засолки бекона: без нитратов — только соль
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Как приготовить формованную ветчину дома. Дешево и просто. Рецепт прилагается. 2 года назад
    Как приготовить формованную ветчину дома. Дешево и просто. Рецепт прилагается.
    Опубликовано: 2 года назад
  • 1 Year of Making Jamón in 16 Minutes 2 месяца назад
    1 Year of Making Jamón in 16 Minutes
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Как приготовить свиную корейку 4 года назад
    Как приготовить свиную корейку
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5