У нас вы можете посмотреть бесплатно Tender beef in 5 minutes! The Chinese secret to softening the toughest beef. Delicious on the table или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tender beef in 5 minutes! The Chinese secret to softening the toughest beef. This is the easiest way to soften beef for quick cooking. This method is suitable for the cheapest cuts of beef. The secret is to use one ingredient that every home has. Ingredients: 500 beef. A teaspoon of baking soda. 1 liter of water. Leave for 30 minutes. MEAT SAUCE: 2 cloves of garlic. 1/2 teaspoon of salt. 1/3 teaspoon of black pepper. Soy sauce. Chili pepper optional. Smoked paprika. A tablespoon of balsamic vinegar. Olive oil. Rinse the meat well with water. Wipe away any moisture with a paper towel. Fry the onion and sweet pepper. Put all the meat on top of the vegetables. add sauce. Stir and cook for 5-7 minutes. FOR SALAD: 1 cucumber. 2 tomatoes. Green onion. Sweet pepper avocado. 1 tablespoon of lemon juice. 2 tablespoons of olive oil. 1 teaspoon of mustard. Fill the salad. Bon Appetit!