У нас вы можете посмотреть бесплатно Head Chef Teaches You: Preserving Salted Duck Eggs with Mud или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello class. Today we're introducing a "rural recipe" to preserve salted duck eggs. This mud preservation method is somewhere in the middle between "dry preservation" and "water preservation" that: with dry preservation, the egg oil can be easily concentrated to the yolk, but the result can be uneven; the water preservation method leads to a very even preservation, but the taste can be more mild and the oil doesn't concentrate that much. So it's actually clever to use mud! Anyway, if you prefer a less salty taste, you may use the "water preservation" method as introduced earlier: • 厨师长教你“咸蛋”的正宗做法,史上最有质量的解说,先收藏起来