У нас вы можете посмотреть бесплатно Oslo. Peaceful, golden autumn days или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Glorious, golden autumn colors in Oslo this week. Scenes from the Vålerenga district, a crispbread breakfast, a trip to Nordre gravlund cemetery to celebrate life, and a play session with Mochi in the forest + baking sweet buns. Music: Music from Epidemicsound.com Whistleblower - Tellsonic A silent spark - Lama house Old vienna - Leimoti SWEET BUNS WITH BERRIES AND CREME FRAICHE 5 dl milk 150 g butter 125 g icing cugar 50 g fresh yeast 1/2 tsp Cardamom 750 g flour Filling 4 dl creme fraiche, mix with 5 tablespoons of sugar 400-500 g of assorted berries (Frozen are OK!) 1) Combine milk, icing sugar and butter in a casserole and warm on the stove. When the butter's melted, cool the mixture till it's roughly body temperature. (Not too hot! It will kill the yeast) 2) Mix with flour and Cardamom. Knead well and leave to prove for 30 minutes under a kitchen towel. 3) After proving, divide the dough into 10-12 balls on a baking tray. Leave to prove for 30 minutes under a kitchen towel. 4) Press the balls down with a cup / use your fingers 5) Put the creme fraiche mixture in the dent and cover with berries 6) Put egg wash on the buns 7) Bake for about 12-15 minutes at 220 Celsius