У нас вы можете посмотреть бесплатно Claypot Lap Mei Fan 臘味飯 Recipe | Chinese Preserved (Waxed) Meat Claypot Rice или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Lap mei fan, also known as Chinese waxed meat rice, is a delicious traditional dish typically enjoyed during the Chinese New Year. Here's a simple recipe of lap mei fan in a claypot: Ingredients: 3 cups of short grain rice 3 cups of water Assorted Chinese waxed meats (lap cheong (pork, chicken), yun cheong, duck leg) 4 cloves of garlic, minced 1 thumb size ginger, sliced -10 pcs dried scallop soaked in 1 small cap shao xing wine Green onions, chopped (for garnish) few dashes of white pepper Sauce: 2 1/2 tablespoons of soy sauce 1 tablespoon of abalone or oyster sauce 1 tablespoon of dark soy sauce 1 teaspoon of sugar 1 teaspoon garlic oil 1 tablespoon of sesame oil Garnish: Green onions, chopped (for garnish) few dashes of white pepper fried pork lard (optional) fried garlic oil Browse my shop at Amazon - https://amzn.to/3YQmN4S Browse recipes from my website - www.kellyhomechef.com