• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet 4 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you:
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: "San Zheng Jiu Kou", all the traditional steamed dishes in Sichuan banquet

The steamed dishes shared some time ago has been edited to remove some unnecessary footage into "San Zheng Jiu Kou" as whole, so that you can watch it all at once. As an essential item for rural banquets, it is a skill that is essential for rural chefs in Sichuan, as the banquet requires a very large number of dishes to be made at once, so steaming the dishes in a large steamer has become a tradition. The chef usually selects the ingredients a day in advance and starts preparing the dishes, which are then simply steamed on the day of the banquet. 把前段时间分享的“三蒸九扣八大碗”进行了精简剪辑,去除了一些不必要的镜头,步步都是干货可以让大家一次性全看完,如果需要学习单个菜品可以找到之前单独的视频观看。作为农村宴席的必备项目,是四川乡村厨师必备的技能,因为宴席上需要一次性做非常多的菜品所以用大蒸锅来操作的蒸菜就成了传统,一般厨师都会提前一天选食材并且开始备菜加工,宴席当天只需要上锅蒸制即可。 三蒸九扣【蒸酥肉】【蒸肉糕】【粉蒸肉】【夹沙肉】【扣肉和八大丁】【蒸酥排骨】【糯米扣碗】【扣鸡扣鸭】这些算是相对比较基础的菜式,在不同的地区还会有非常多的变化,也可以根据办宴席的习惯来增加或减少菜式,总之每一道菜都真的非常好吃,没吃过宴席的朋友一定要试试! 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang teaches you: 1 year ago
    Chef Wang teaches you: "Braised; Fried and Steamed Pork Hock", super tender and flavourful
    Опубликовано: 1 year ago
    320409
  • Chef Wang teaches u: 5 years ago
    Chef Wang teaches u: "Sichuan Cherry Pork""Traditional Red Braised Pork Belly", no need of soy sauce
    Опубликовано: 5 years ago
    3037096
  • 30kg pork belly plus 25kg Ya Cai equals to 84 bowls of Steamed Pork Belly with Preserved Vegetables 4 years ago
    30kg pork belly plus 25kg Ya Cai equals to 84 bowls of Steamed Pork Belly with Preserved Vegetables
    Опубликовано: 4 years ago
    1761584
  • 【Chinese New Year Special】How 2 man cook a whole table of 16 dishes, from preparation to serving 2 years ago
    【Chinese New Year Special】How 2 man cook a whole table of 16 dishes, from preparation to serving
    Опубликовано: 2 years ago
    757648
  • 【表弟好煮意】梅菜扣肉 Steamed pork with preserved salted vegetable 3 years ago
    【表弟好煮意】梅菜扣肉 Steamed pork with preserved salted vegetable
    Опубликовано: 3 years ago
    565517
  • State Banquet Master Chefs' 5 years ago
    State Banquet Master Chefs' "Kaishui Baicai" aka "Cabbage in Boiled Water", a unique banquet dish
    Опубликовано: 5 years ago
    1853761
  • 【國宴大師•芋頭扣肉】香甜軟糯,入口即化,肥而不膩!過年必備的傳統美食!| 老飯骨 2 years ago
    【國宴大師•芋頭扣肉】香甜軟糯,入口即化,肥而不膩!過年必備的傳統美食!| 老飯骨
    Опубликовано: 2 years ago
    157663
  • Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치) 10 years ago
    Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치)
    Опубликовано: 10 years ago
    30287507
  • Street snacks at the ancient wharf in Qu County, Sichuan四川渠县美食,三汇锅盔夹凉粉,麻辣水八块,阿星吃临巴蒸菜 1 year ago
    Street snacks at the ancient wharf in Qu County, Sichuan四川渠县美食,三汇锅盔夹凉粉,麻辣水八块,阿星吃临巴蒸菜
    Опубликовано: 1 year ago
    680748
  • Chef Wang's Cooking Learning Adventure 001 (sorry for no English sub, please use CC auto-translate) 2 years ago
    Chef Wang's Cooking Learning Adventure 001 (sorry for no English sub, please use CC auto-translate)
    Опубликовано: 2 years ago
    242053

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS