• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom скачать в хорошем качестве

Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom

Recipe below - follow along! Just like a millionaire bar, this tart has a sweet pastry base, a caramel filling and a rich chocolate topping, but is served as an elegant plated dessert. Getting the two fillings to match in terms of set and sliceability requires a little gelatin in the caramel and glucose syrup in both. Corn syrup or other liquid sugars in place of the glucose will not work—and you definitely want to follow the proportions below so the chocolate and caramel melt in your mouth at the same rate. Plus, my staple sweet dough recipe for tarts! Tender, yet strong enough to hold moist fillings without breaking down. Adding a cooked egg yolk to the dough may seem strange, but it makes the pastry easier to handle and results in fewer cracks. Get a SIGNED copy of my new cookbook, Baking Wisdom, shipped anywhere in the world, through Premiere Collectibles: https://premierecollectibles.com/anna... --------------- • Recipe Information • Pâte Sablée (Sweet Dough) Makes pastry for 1 9-inch (23 cm) tart shell Prep Time: Under 15 minutes, plus chilling Millionaire Tart Makes one 9-inch (23 cm) fluted tart Serves 8 to 10 Prep Time: 20 minutes, plus cooling and chilling Cook Time: 15 minutes • Ingredients • Pâte Sablée: ½ cup + 2 Tbsp (145 g) unsalted butter, at room temperature ½ cup + 2 Tbsp (80 g) icing sugar, sifted 1 large hard-boiled egg yolk 1 large egg yolk ½ tsp vanilla extract 1¾ cups (230 g) cake & pastry flour, sifted ¼ tsp fine salt egg white Caramel: 1 tsp (3.5 g) gelatin powder 1 Tbsp (15 mL) cold water 2 Tbsp (30 mL) water ½ cup (100 g) granulated sugar 3 Tbsp (60 g) glucose syrup ¾ cup (175 mL) whipping cream ¼ cup (60 g) unsalted butter 1 tsp flaked sea salt, plus extra for sprinkling Chocolate ganache: 8 oz (240 g) dark baking/couverture chocolate, chopped 2 Tbsp (40 g) glucose syrup 1¼ cups (310 mL) whipping cream ¼ cup (60 g) unsalted butter, cut into pieces • Chapters • 0:00 New series: Baking Wisdom! 0:42 STEP 1: Cookie Crust Base 0:55 Beat the butter and icing sugar together in large bowl until smooth 1:34 Add eggs Push hard-boiled egg yolk through a sieve into a separate bowl and stir into raw egg yolk and vanilla. Add to the butter mixture and stir until blended. 3:08 Add flour and salt to the butter mixture and stir until blended 4:19 Chill the dough Shape the dough into a disc (it will be very soft), wrap in plastic and chill until firm, up to 2 hours. You can prepare the dough ahead of time and freeze, well wrapped in plastic, for up to 3 months. Thaw in the fridge before using. 4:49 Roll the chilled dough On a lightly floured work surface, gently knead the dough to soften, then roll it out to a circle about 12 inches (30 cm) across and ¼-inch (6 mm) thick. Carefully lift and line a 9-inch (23 cm) removable-bottom fluted tart pan, press it into the bottom and sides and trim away any excess dough. Chill tart shell up to 30 minutes. 7:56 Bake the tart shell Preheat oven to 325°F (160°C). Place chilled tart shell onto a baking tray and dock the bottom of the pastry with a fork. Bake the tart shell for about 20 minutes, until edges just begin to brown and then immediately brush with egg white. Cool tart shell to room temperature. 8:16 PART 2: Caramel Filling Soften the gelatin in a dish with the 1 Tbsp (15 mL) cold water and set aside for later. 9:04 Add 2 Tbsp (30 mL) water to saucepan, then add sugar and glucose syrup 10:25 Boil the sugar Without stirring, bring the sugar to a full boil over high heat. Occasionally brush the sides of the pot with water at the boiling line to prevent crystallization, for about 4 minutes, until the sugar turns a rich amber colour. 11:48 Whisk in new ingredients Remove pan from heat and carefully whisk in cream as a steady stream (watch out for a burst of steam). Keep whisking until caramel stops bubbling. Whisk in softened gelatin until dissolved. Whisk in butter, followed by sea salt. Set the caramel aside to cool for about 30 minutes. 13:40 Fill and chill the pie shell Pour cooled caramel into the baked tart shell. Chill for another 30 minutes. 14:06 STEP 3: Chocolate Topping 14:32 Make the ganache Have the chocolate ready in a bowl. In a small saucepan, bring cream and butter to a full simmer over medium heat. Add glucose to chocolate, then pour saucepan mixture on top. Let sit for a minute, then gently stir together until smooth. 16:21 Finish and chill Pour the ganache over the now-chilled caramel layer and refrigerate the tart for a full 2 hours. Sprinkle with a little sea salt and serve. 17:06 The results! Store the tart, uncovered, in the fridge until serving. Once cut, loosely cover the exposed portion and store in the fridge for up to 3 days. --------------- • Follow Anna on social media • Pinterest:   / chefannaolson   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Official Website: http://annaolson.ca #AnnaOlson #OhYum #BakingWisdom

Comments
  • Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 10 часов назад
    Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Anna Olson Makes a Delectable Leek & Cheese Quiche! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes a Delectable Leek & Cheese Quiche! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Easiest French Lemon Tart (A Foolproof Recipe!) 4 месяца назад
    The Easiest French Lemon Tart (A Foolproof Recipe!)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Anna Olson Makes Creamsicle Cake! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes Creamsicle Cake! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • Анна Олсон готовит классическую бриошь! | Мудрость выпечки 2 года назад
    Анна Олсон готовит классическую бриошь! | Мудрость выпечки
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED* 1 год назад
    How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED*
    Опубликовано: 1 год назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 1 день назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 1 день назад
  • Amazing Millionaire's Shortbread Recipe 3 года назад
    Amazing Millionaire's Shortbread Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • Anna Olson Makes Pumpkin Pie with Roasted White Chocolate! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes Pumpkin Pie with Roasted White Chocolate! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская 2 года назад
    Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson Трансляция закончилась 3 года назад
    How to Make Lemon Meringue Pie - Live! | Oh Yum 201 with Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 года назад
  • Anna Olson Makes a Coconut Chiffon Cake! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes a Coconut Chiffon Cake! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries 2 года назад
    Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries
    Опубликовано: 2 года назад
  • Рождественский Саксонский Штоллен 2 года назад
    Рождественский Саксонский Штоллен
    Опубликовано: 2 года назад
  • Запомните! Все болезни из за ЗАСТОЕВ в лимфе! Как разогнать лимфу? 5 убийц вашей лимфы. Е. Козлов 1 месяц назад
    Запомните! Все болезни из за ЗАСТОЕВ в лимфе! Как разогнать лимфу? 5 убийц вашей лимфы. Е. Козлов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The Big Dresdner Christmas Stollen Surprise 2 дня назад
    The Big Dresdner Christmas Stollen Surprise
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Claire Saffitz Makes Ultimate Brown Butter Chocolate Caramel Tart | Dessert Person 6 месяцев назад
    Claire Saffitz Makes Ultimate Brown Butter Chocolate Caramel Tart | Dessert Person
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies 8 месяцев назад
    Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • НАСТОЯЩАЯ домашняя ДОКТОРСКАЯ колбаса БЕЗ желатина! Домашняя ВЕТЧИНА и СОСИСКИ 12 дней назад
    НАСТОЯЩАЯ домашняя ДОКТОРСКАЯ колбаса БЕЗ желатина! Домашняя ВЕТЧИНА и СОСИСКИ
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Приготовьте это для внуков! 🎅 Самые милые шапки Санты (Лучше, чем в пекарне) 3 дня назад
    Приготовьте это для внуков! 🎅 Самые милые шапки Санты (Лучше, чем в пекарне)
    Опубликовано: 3 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5