• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries скачать в хорошем качестве

Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries

Recipe below - follow along! The Pastéis de Belém in Lisbon, Portugal is famous for their incredibly delicious 'pastel de nata' egg custard tart pastry, and we were lucky enough to go behind the scenes. Now, bake along as we demystify and recreate the famous Portuguese custard tart! Anna's Food Travel Diaries is #sponsored by Rolling Meadows! Special thanks to Piriquita in Sintra, Portugal --------------- • Recipe Information • Makes 12 individual tarts The tarts can be stored chilled for up to 3 days. • Ingredients • Dough: 2½ cups (375 g) all-purpose flour 1 Tbsp (12 g) granulated sugar 1 tsp fine sea salt 3 Tbsp (45 mL) vegetable oil 1 cup (225 g) cool unsalted butter, cut into pieces (does not have to be ice cold) ¼ cup (60 mL) cool water 2 tsp white vinegar or fresh lemon juice Laminating: 5 Tbsp (75 g) unsalted butter at room temperature Custard: 1 cup (250 mL) half-and-half cream ¾ cup (175 mL) whole or 2% milk 3-4 strips of lemon peel (yellow part only) 1 cinnamon stick 5 large egg yolks 1/2 cup (100 g) granulated sugar 2 Tbsp + 1 tsp (11 g) cornstarch 1 Tbsp (15 g) unsalted butter --------------- • Chapters • 0:00 Going inside the famous Pastéis de Belém bakery's kitchen 3:19 Approaching the recipe --------------- • RECIPE BEGINS HERE • --------------- 3:45 Start the pastry with dry ingredients, then oil Stir the flour, sugar and salt in a large bowl. Add the oil. Using a pastry cutter, electric beaters or a mixer fitted with the paddle attachment, blend until the flour looks evenly crumbly. 4:33 Add the butter Cut in until the dough is rough and crumbly but small pieces of butter are still visible. 5:22 Add the liquids Place the water and vinegar (or lemon juice) in a small bowl, stir together and then add all at once to the flour mixture, mixing just until the dough comes together. 6:56 Shape the dough Flatten into a square, wrap well and chill until firm, at least 1 hour. 7:36 Prepare to laminate the dough Pull the pie dough from the fridge 30 minutes before rolling. On a lightly floured surface, roll out the entire piece of pie dough into a rectangle shape 20-inches by 12-inches and ¼-inch thick. 8:57 Add extra butter Spread 5 Tbsp of butter evenly over the surface of the pastry and roll it up from the short end (to create a spiral effect of sorts). Wrap and chill the dough while preparing the filling. 10:21 Start making the pastry cream Heat the cream and milk with the lemon peel and cinnamon stick in a heavy-bottomed saucepot over medium heat to just below a simmer. 11:47 Combine the cream ingredients Whisk the eggs yolks, sugar, and cornstarch in a bowl. Remove the lemon peel and cinnamon stick. Slowly pour the hot cream into the egg mixture while whisking, and then pour this back into the pot. 13:13 Heat the custard Whisk the custard constantly over medium heat until it thickens and just begins to bubble, about 3 to 4 minutes. Strain the custard into a bowl, stir in the butter, and place a sheet of plastic wrap directly on the surface of the custard, to prevent a skin from forming. Cool the custard on the counter for 15 to minutes before filling, or custard can be chilled and tarts filled later. 14:34 Create the pastry shells Preheat the oven to 375°F (190°C) and lightly grease a 12-cup muffin tin. Remove the pastry dough from the fridge and cut 12 discs from the log. Roll out each portion on a lightly floured surface to just shy of ¼-inch thick and cut a round about 4-inches across. Press each portion into the muffin tin, so that the edges of each tart shell are about ½-inch above the edge of each muffin cup. 16:36 Spoon or pipe the custard into the pastry 17:07 Bake Place the tarts in the oven for 25 to 30 minutes (up to 35 minutes if the custard is chilled), until the pastry is golden brown and the custard has browned on top somewhat. Once done, cool the tarts in the tin before removing to serve warm, at room temperature, or chilled. 17:45 Admire the delicious results! 18:25 Take a bite! --------------- • Shop Anna Olson Cookbooks • http://lickst.at/shopannaolson • Follow Anna on social media • Pinterest:   / chefannaolson   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Official Website: http://annaolson.ca #AnnaOlson #OhYum

Comments
  • Anna Makes Paris-Brest Pastries from France - with Peanut Butter Filling! | Food Travel Diaries 2 года назад
    Anna Makes Paris-Brest Pastries from France - with Peanut Butter Filling! | Food Travel Diaries
    Опубликовано: 2 года назад
  • Оригинальный португальский яичный пирог - Корейская уличная еда 3 года назад
    Оригинальный португальский яичный пирог - Корейская уличная еда
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pwede pala gawin ang tart sa pie/pastry and baking /Jam nutella and apple pie/RECIPE/CHEF JERLIE 38 минут назад
    Pwede pala gawin ang tart sa pie/pastry and baking /Jam nutella and apple pie/RECIPE/CHEF JERLIE
    Опубликовано: 38 минут назад
  • Portuguese Custard Tarts | Make Pastéis de Nata at Home 6 месяцев назад
    Portuguese Custard Tarts | Make Pastéis de Nata at Home
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 2 дня назад
    Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Pastéis de Belém 7 лет назад
    Pastéis de Belém
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Рецепт  вкусных тарталеток. Тарталетки. Заварной крем. 2 года назад
    Рецепт вкусных тарталеток. Тарталетки. Заварной крем.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Anna Makes Menemen Breakfast Pastries from Istanbul! | Food Travel Diaries 3 года назад
    Anna Makes Menemen Breakfast Pastries from Istanbul! | Food Travel Diaries
    Опубликовано: 3 года назад
  • Пастель де Ната / Рецепт португальского пирога с заварным кремом 1 год назад
    Пастель де Ната / Рецепт португальского пирога с заварным кремом
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🎄 Шикарная, ОЧЕНЬ вкусная закуска на Рождество и Новый Год 2026! Запеченный Камамбер 2 часа назад
    🎄 Шикарная, ОЧЕНЬ вкусная закуска на Рождество и Новый Год 2026! Запеченный Камамбер
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes a Millionaire Tart! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ 3 недели назад
    МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • N ° 1 !! La meilleure tarte aux œufs portugaise 4 года назад
    N ° 1 !! La meilleure tarte aux œufs portugaise
    Опубликовано: 4 года назад
  • Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe 1 год назад
    Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Знаменитая закуска из слоёного теста, которая покорила весь мир 6 месяцев назад
    Знаменитая закуска из слоёного теста, которая покорила весь мир
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies 8 месяцев назад
    Anna Olson Bakes Her Famous Classic Chocolate Chip Cookies
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Лучший парижский пирог с заварным кремом | Dorie All Day 4 года назад
    Лучший парижский пирог с заварным кремом | Dorie All Day
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить яичный пирог по-португальски / Лучший рецепт 4 года назад
    Как приготовить яичный пирог по-португальски / Лучший рецепт
    Опубликовано: 4 года назад
  • Portuguese Custard Tarts (Pastéis de Nata) 3 года назад
    Portuguese Custard Tarts (Pastéis de Nata)
    Опубликовано: 3 года назад
  • How Custard Tarts (Pastel de Nata) Are Made in Portugal With A 100-Year-Old Recipe | Regional Eats 4 года назад
    How Custard Tarts (Pastel de Nata) Are Made in Portugal With A 100-Year-Old Recipe | Regional Eats
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5