У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple Chawanmushi With Easy Dashi Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is a very simple method for making a traditional Chawanmushi (savory Japanese custard). I highly recommend adding different ingredients into this base like shrimp, crab, sautéed or cooked vegetables, truffle, foie gras, any seafood really. I kept this recipe very basic so you can personalize it to your liking! Usually this is served as an appetizer. Use the best quality ingredients you can get. Because this is such a simple dish it makes a big difference. Dashi Recipe: 1 Quart cold water 10g Kombu 10g Katsuobushi 5g Dried Shiitake 5g Dried Anchovies or other fish Bring everything except Katsuobushi up to 175 F for 10 minutes. Remove kombu and add Katsuobushi. Bring just below a simmer (about 200 F) Steep for 30 minutes and strain Custard recipe: 3 Eggs 1 Tablespoon Soy sauce 1 Tablespoon Sake 1 Tablespoon Mirin 240g Dashi Cover and steam over medium low heat until just set about 15 minutes. Garnish with lots of goodies.