У нас вы можете посмотреть бесплатно Berry Bliss: Raspberry Tart with Velvety Pastry Cream | Easy Recipe from Scratch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Indulge in the Perfect Raspberry Tart! 🍓✨ Learn how to make a buttery, golden crust filled with silky pastry cream, topped with fresh, juicy raspberries. This step-by-step guide will turn you into a dessert pro in no time. Don’t miss out on creating this stunning, delicious treat! Don’t forget to like 👍, subscribe, and hit the notification bell 🔔 to stay updated with more baking tutorials. Let’s get baking! *** Ingredients for the shortcrust pastry: 1 egg ½ cup / 100 g sugar ⅓ tsp salt 2 tsp orange zest (optional) 2 cups / 260 g all-purpose flour (T55; Type 550) ½ cup / 100 g butter, cubed and at room temp For the pastry cream: 4 egg yolks ½ cup / 100 g sugar ⅓ cup + 1 tbsp / 50 g all-purpose flour 2 cups + 2 tbsp / 0,5 L milk 1 ½ tbsp vanilla extract (or bourbon vanilla sugar) 2 tbsp butter We’ll also need: Approx 2 ½ cups / 400 g fresh raspberries 10.5 inch / 27 cm tart pan *** Chapters 00:00 Intro 00:26 Shortcrust pastry shell 04:12 Vanilla pastry cream 07:50 Raspberries 08:34 Final result *** #raspberries #fruittart #dessert