У нас вы можете посмотреть бесплатно Sauerkraut & Mushrooms Pierogi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pierogi are one of the main dishes in my native Poland, we love them all! In this episode we show you how to make vegetarian, sauerkraut & mushroom pierogi. Simple but so tasty and served almost in every Polish home on Christmas Eve. What we used for the filling: 1 large pack of white mushrooms, 1.5 lbs. of sauerkraut, 1 large onion, 1 oz. dry mushrooms, salt and pepper. We chopped white mushrooms and onion and let them saute until soft. We boiled the sauerkraut until very soft, chopped and combined with mushrooms and onion. Added salt and pepper to taste. Items used for the pierogi dough: 3 cubs flour, 1 cub warm water, 4 tbsp. butter - softened, 1 tsp. salt. For topping we used: bacon bits but it can be substituted with onions. We hope you enjoyed it!