У нас вы можете посмотреть бесплатно Sauerkraut Pierogi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome back to I Loaf You! Today I am sharing my family’s recipe for our Polish Christmas Eve dinner. Every year we make Sauerkraut Pierogi, Sauerkraut Soup, and Fried Fish. Today I am sharing the recipe for our Pierogi! If you have any questions please feel free to leave them below! If you have any ideas or recipes you want us to try please let us know! Like and Subscribe and find us on Twitter! @loaf_you Happy Baking! Sauerkraut Pierogi Filling: 1 stick (1/4 pound) Margarine 3 cans drained and rinsed Sauerkraut an egual amount to the sauerkraut of Shredded Cabbage 4 chopped Medium Onions Dough: 5 cups Hecker’s White Flour 5 large Eggs 3/4 cup Cold Water (plus more if needed) For topping: melt a little margarine with onions and cook until onions are translucent Music: https://www.bensound.com