У нас вы можете посмотреть бесплатно Honey vs. Table Sugar For Natural Carbonation | exBEERiment или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This episode is sponsored by MoreBeer, your source for absolutely everything for homebrewing with a selection of over 8,000 products. Check out everything they have to offer at http://morebeer.com. Belgian Single is a sessionable, easy drinker with delicious fermentation character and a notably unique level of carbonation. Brülosophy contributor Will Lovell explored different methods for naturally carbonating a Belgian single, comparing the less used honey with the much more popular table sugar. Could participants tell them apart? SUPPORT BRÜLOSOPHY Patreon: / brulosophy Affiliate links: https://brulosophy.com/support CONTACT: [email protected]