У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese traditional simmered vegetables. Beautiful and flavorful! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today, I introduced Japanese traditional simmered dish, Takiawase(焚き合わせ). The feature of this dish is to bring out the flavor and beauty from each ingredients. If you use turnip, daikon and mushrooms, please use the sauce which I used for Okra and tomato. And if you use carrot and taro, please use the sauce which I used for squash. I hope you'll enjoy Japanese traditional dish at your home. Thank you! I hope you'll enjoy it😄 I used 3 types of soy sauce. But, you can use soy sauce which you have! This video is about soy sauce. • Enjoy Japanese cuisine with soy sauce know... Recipe ~Eggplant~ Eggplant 2(160~180 grams) Dashi 200 grams Soy sauce(Koikuchi) 20 grams Mirin 20 grams ~Squash~ Squash 250~300 grams Dashi 300 grams Soy sauce(Koikuchi) 15 grams Soy sauce(Usukuchi) 15 grams Mirin 30 grams Sugar 10 grams ~Togan~ Togan 300~350 grams Dashi 500 grams Soy sauce(white shoyu) 20 grams Mirin 20 grams Salt a pinch ※If you use soy sauce which you have 10 grams of soy sauce and 2 pinches of salt. ~Okura~ Okura 8 Dashi 500 grams Soy sauce(Usukuchi) 15 grams Salt 2 pinches ~Cherry tomato~ Cherry tomatoes 8~10 ※Please pour the sauce to okra and tomato enough to cover. 00:00 opening 00:36 eggplant 02:41 okra 04:42 winter melon 07:39 squash 09:21 tomato #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japaneseknife #vegan #vegetarian #tomato #eggplant #okra #summerrecipes #japanlife #japon #japonais #日本文化