 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно What is panko, and why is it so much better than other breadcrumbs? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. Thanks to Upper Crust Enterprises for the panko and the interview: https://www.uppercrustent.com/ Upper Cust's full video about their production process: • Panko Bread Crumbs: The Secrets Revealed 2014 journal article on the mechanisms of oil absorption in fried foods, including the cooling-phase effect (not free): https://onlinelibrary.wiley.com/doi/a... USDA text saying that some panko is microwaved: https://www.ars.usda.gov/ARSUserFiles... The Ethan Chlebowski deep frying video I referenced at the end: • Deep Frying at Home is a GREAT IDEA | A re...