У нас вы можете посмотреть бесплатно Very popular Korean Chestnut bread / Easy and Delicious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
When I go to a bakery, one of the breads I always reach for is delicious chestnut bread. This bread has a great texture from the sweet and savory chestnuts stuffed inside the bread, and the sweetness of the cookies and almond slices on top is also amazing. ingredients ============== 2/3 cup of warm water (160ml, 160g) 3 tablespoons of sugar (45ml, 36g) half a teaspoon of salt (3 g) 1 teaspoon (5 ml, 3 g) of instant dry yeast 2 cups of all-purpose flour (or strong flour) (480ml, 290g) Half an egg (25g) - room temperature 1 tablespoon of cooking oil (15ml, 13g) 2 tablespoons (30ml, 16g) Full cream milk powder boiled with sugar, Chestnuts 1 cup (150g) topping ============ 25g unsalted butter, room temperature 2 tablespoons of sugar (30ml, 25g) 1 tablespoon of egg (15ml, 15g) 3 tablespoons of all-purpose flour (45ml, 25g) a pinch of baking powder Some almonds flakes. bread pan ; 10cm x 10cm x 21cm 170 (335F) convection (fan forced) for 30 minutes