У нас вы можете посмотреть бесплатно 名廚私藏12味|對咖哩的誤會?落得最多嘅竟然係番茄肉?|第1集|咖哩蝦|黃靜藍|楊國基|江建英|HOYTV 77台 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
名廚私藏12味|對咖哩的誤會?落得最多嘅竟然係番茄肉?|第1集|咖哩蝦|黃靜藍|楊國基|江建英|HOYTV 77台 今集有楊國基Billy師傅示範煮咖哩蝦,突破一般人對咖哩係黃色嘅既定印象,成大碗番茄肉倒落去,竟然都整到咖哩?仲一邊煮一邊話唔辣,等佢身旁嘅黃靜藍同江建英師傅都放低戒心,點知佢哋一食落口就知味道!但辣完一下又唔辣,咁得意?究竟Billy師傅加咗咩料呢?一齊跟佢學嘢啦! 材料: 蝦 600克 茄子 150克 秋葵 6條 碎番茄醬 400克 咖喱粉 40克 辣椒粉 10克 黃薑粉 10克 孜然粉 3克 洋蔥絲 40克 乾蔥片 10克 蒜蓉 3克 紅辣椒碎 3克 做法: 1) 蝦去殼去腸,留頭留尾,備用 2) 秋葵切段,茄子切片,備用 3) 爆香洋蔥絲,下乾蔥片、蒜蓉、紅辣椒碎炒勻,再下咖喱粉、辣椒粉、黃薑粉及孜然粉炒勻,下碎番茄醬煮滾,下秋葵及茄子,煮滾後下蝦 4) 蓋上煮約10分鐘,最後加適量糖及鹽調味,即成 #名廚私藏12味 #咖哩蝦 #黃靜藍 #楊國基 #江建英 #煮食 #烹飪 #秘製 #食譜 #海鮮 #HOY #HOYTV #HOYTV77台 #77台 #HKHOYTV #免費電視77台 全新煮食節目《名廚私藏12味》請嚟五湖四海嘅名廚,將佢哋嘅獨門絕技毫無保留咁傳授畀你哋!記得留意啦! 名廚私藏12味|逢星期一至五晚8:30| HOYTV 77台 全集節目重溫 ► https://shorturl.at/goDY3 —————————————————————————————————— Like & Follow 👍👍👍 有線新聞facebook ► / icable.news 有線新聞Instagram ► / icable.news 有線生活facebook ► / icable.life 有線生活Instagram ► / icable.life 有線娛樂facebook ► / icable.ent 有線健康facebook ► / icable.health HOY TV facebook ► / hkhoy HOY TV Instagram ► / hk.hoy