• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make скачать в хорошем качестве

古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make 1 year ago

png kueh

teochew png kueh

peach shaped dumplings

peach kueh

peach kuih

桃粿

潮洲桃粿

花生桃粿

芋头桃粿

古早味潮州红桃粿

桃粿食谱

桃粿做法

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



古早味潮州红桃粿 完整食谱和做法 | 放隔夜也不变硬 | Traditional Teochew Peach Kueh Recipe | How to Make

今天来分享一道传统潮州红桃粿的简单做法,软糯香甜,充满童年的回忆!即使隔夜也不会变硬。附上特别的芋头花生馅食谱和潮州红桃粿的制作方法。 A simple Recipe on how to make traditional Peach shaped Dumplings, Teochew Png Kueh. It is soft, chewy, fragrant and bringing back childhood taste memories! They won't harden even if left overnight. Included are the recipes for the special taro peanut filling and the method for making Teochew Peach Kueh. 材料 Ingredients: ▶️ 馅料 Filling 4 汤匙 食油 4 tbsp Cooking oil 500克 芋头 500g Taro (Yam) 5 汤匙 食油 5 tbsp Cooking oil 少许红葱 A little shallot 少许蒜米 A little garlic 4 粒 香菇 4 pcs Shiitake mushrooms 100克 肉碎 100g Minced meat 100克 罐头软花生 100g Braised peanuts 调味 Seasoning: 1茶匙 胡椒粉 1 tsp Pepper powder 1汤匙 酱青 1 tbsp Light soy sauce 1/2 汤匙 玉米淀粉 1/2 tbsp Corn starch 1茶匙 盐 1 tsp Salt 1/2 茶匙 鸡精粉 1/2 tsp Chicken powder 1茶匙 糖 1 tsp Sugar 2汤匙 玉米淀粉水 2 tbsp Corn starch water ▶️ 皮料 Dough 700毫升 清水 700ml Water 1 茶匙 盐 1 tsp Salt 2 汤匙 食油 2 tbsp Cooking oil 250克 粘米粉 250g Rice flour 75克 木薯粉 75g Tapioca flour 红色素 Red colouring ▶️ 手粉 Extra flour 粘米粉 Rice flour ▶️ 工具 Tools 香蕉叶 Banana leaves 桃粿模 Peach mould (皮料 40g,馅料 1 tbsp) *分量20-22粒 *Portions 20-22pcs 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos!    / @travelfoodtech  

Comments
  • Red Peach Kuih - 紅桃粿-传统红桃粿 ,又名饭桃粿 4 years ago
    Red Peach Kuih - 紅桃粿-传统红桃粿 ,又名饭桃粿
    Опубликовано: 4 years ago
    828680
  • Traditional Teochew Peach Shaped Dumpling (Glutinous Rice Teochew Kuih) 传统潮州红桃粿 (饭粿) | Huang Kitchen 1 year ago
    Traditional Teochew Peach Shaped Dumpling (Glutinous Rice Teochew Kuih) 传统潮州红桃粿 (饭粿) | Huang Kitchen
    Опубликовано: 1 year ago
    16213
  • 晶莹剔透, 软糯可口 【 潮州蒸粉粿】  Teochew Steamed Dumplings 3 years ago
    晶莹剔透, 软糯可口 【 潮州蒸粉粿】 Teochew Steamed Dumplings
    Опубликовано: 3 years ago
    332190
  • Teochew Peach Shaped Kuih | It's soft overnight and won't get hard 3 years ago
    Teochew Peach Shaped Kuih | It's soft overnight and won't get hard
    Опубликовано: 3 years ago
    202753
  • 【潮菜叶飞】红桃粿:Red Peach Kueh 3 years ago
    【潮菜叶飞】红桃粿:Red Peach Kueh
    Опубликовано: 3 years ago
    119377
  • 紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night. 3 years ago
    紫薯红薯红龟粿,这样做,隔夜不会变硬 | Angku Kuih make like this will not turn hard after over night.
    Опубликовано: 3 years ago
    722746
  • 花生红龟糕 | 隔夜不变硬 | 经典古早味红龟粿食谱 | Peanut AngKu Kuih | Kueh Ang Ku Peanut Recipe | How to Make Ang Ku Kuih 1 year ago
    花生红龟糕 | 隔夜不变硬 | 经典古早味红龟粿食谱 | Peanut AngKu Kuih | Kueh Ang Ku Peanut Recipe | How to Make Ang Ku Kuih
    Опубликовано: 1 year ago
    27162
  • 班兰糯米糕食谱 零失败制作方法 | Pandan Kuih Seri Muka Recipe 1 year ago
    班兰糯米糕食谱 零失败制作方法 | Pandan Kuih Seri Muka Recipe
    Опубликовано: 1 year ago
    48122
  • 三款【桃粿食谱】完整教学 | 潮洲红桃粿的制作方法 | 3 Peach Kueh Recipes 3 years ago
    三款【桃粿食谱】完整教学 | 潮洲红桃粿的制作方法 | 3 Peach Kueh Recipes
    Опубликовано: 3 years ago
    18129
  • 潮洲红桃粿 | 皮薄馅料多 软糯Q弹,美味又可口 Teochew Red Peach Kueh | Chewy and Delicious 2 years ago
    潮洲红桃粿 | 皮薄馅料多 软糯Q弹,美味又可口 Teochew Red Peach Kueh | Chewy and Delicious
    Опубликовано: 2 years ago
    30759

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS