• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 скачать в хорошем качестве

Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023

Continuing on a bi-monthly basis, Noel Brohner from Slow Rise Pizza Co  has been holding a series of free online sourdough pizza classes aimed at teaching everyone from professionals to home bakers the science of sourdough. Every other Monday from 5:00pm - 6:00pm PT, Noel has been inviting different special guests to help explain the growing science around sourdough: scientists, doctors, nutritionists, farmers, bakers, millers, brewers, authors, and more. A few weeks ago, Noel welcomed very special guest author & professor Eric Pallant. In doing research for Science of Sourdough, Noel picked up Eric's most recent book Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers and found it so compelling that he literally could not put it down until he finished it.  (link below). Noel highly recommends this book for anyone who wants a deeper insight into this history and science of sourdough.  In addition, there are lots of videos that people can watch on the internet that summarize Pallant's deep dive including Why 6000 Years of Sourdough History Matters Today. (link below). While Pallant is clearly one of the leading experts on the long and fascinating history of sourdough, Noel has specifically requested that this upcoming Science of Sourdough live Zoom class cover, not the extended history of sourdough, but the modern history.  More specially, Pallant will go into some detail on the following and much, much more... Timecodes: 00:00 - Justin - Introduction 02:38 - Noel & Justin - Quick Chat 05:33 - Noel & Author and Professor Eric Pallant 12:40 - When Dough Went Bad: And how to Resuscitate it 12:47 - Agriculture begins all over Fertile Crescent 13:06 - The first breads were flatbreads 13:38 - After flour, sourdough is domesticated ca. 6,000 years ago 14:15 - Recipe: Flour, Water, Salt, Magic Glop. 14:37 - Not much changes 15:14 - How did we get from this to this? 15:36 - How Great Britain Ruined Good Bread 16:04 - Industrial Revolution Changed Everything 17:16 - Look at how many workers need to be fueled 17:49 - If textiles can be made by machine… 17:56 - Spinning Jenny vs. Continuous Oven 18:21 - 1800s: Yeast becomes fast and reliable 19:20 - Late 1800s. Faster than yeast: Aerated Bread 20:36 - U.K. Chorleywood Bread Process (1961) 20:54 - No Time Baking 21:22 - Continuous Baking 22:05 - Yeast is also grown quickly 22:18 - American bread factory 22:27 - Dough Mixer 22:55 - Tasty? 23:06 - Americans changed dough to fit factories 23:44 - Size of Football Field 23:51 - Food has to be plentiful, not good 24:14 - How does Taco Bell make money? 25:03 - Modern-Day Refueling of Workers 25:31 - How has the same thing happened to Pizza? 26:40 - How do you make pizza slowly and profitably? 27:07 - Bring back the missing ingredients: time and flavor 27:30 - How do you make pizza/bread that is good for the world? 28:05 - Most states have members 28:22 - Real Bread is community 28:32 - Bread is to be shared 28:43 - Bread is the spirit of love 29:10 - Your Questions? Eric's Contact info 29:24 - Noel & Eric Discussion 58:53 - The Wrap Up 01:07:16 - Thank you & goodbye from Noel & Justin Helpful Links: YouTube Video: Eric Pallant - Why 6000 Years of Sourdough History Matters Today    • Eric Pallant - Why 6000 Years of Sourdough...   Eric's Website https://www.ericpallant.com/ Apply to get your sourdough starter sequenced by filling out our survey... Leaven Foods Sourdough Survey Request: https://bit.ly/Leaven-Foods-Sourdough... Upcoming Science Of Sourdough Collaboration Participants: Speak Cheezy: https://www.speak-cheezy.com/ Bub and Grandmas: https://bubandgrandmas.com #slowrisepizza #zoompizzaclasses #sourdough

Comments
  • Science of Sourdough with Noel Brohner from Slow Rise Pizza & Special Guests - 11/6/2023 9 месяцев назад
    Science of Sourdough with Noel Brohner from Slow Rise Pizza & Special Guests - 11/6/2023
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • The ComplEAT History of Bread featuring Eric Pallant, Ph.D. 2 года назад
    The ComplEAT History of Bread featuring Eric Pallant, Ph.D.
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago 3 года назад
    The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago
    Опубликовано: 3 года назад
  • May 19, 2025  🚀 INSTANT SOURDOUGH NEW YORK PIZZA CLASS with Noel from Slow Rise Pizza 🚀 6 месяцев назад
    May 19, 2025 🚀 INSTANT SOURDOUGH NEW YORK PIZZA CLASS with Noel from Slow Rise Pizza 🚀
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Aligning Marketing Insights with Sales Strategies 7 дней назад
    Aligning Marketing Insights with Sales Strategies
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Как вылечить БЕЗ операций Близорукость,Дальнозоркость,Астигматизм,Косоглазие.Упражнения проф.Жданова 2 недели назад
    Как вылечить БЕЗ операций Близорукость,Дальнозоркость,Астигматизм,Косоглазие.Упражнения проф.Жданова
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Старик Хоттабыч (1956) в новом качестве | Ремастер 4K 1 год назад
    Старик Хоттабыч (1956) в новом качестве | Ремастер 4K
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Science of Sourdough with Noel Brohner from Slow Rise Pizza & Special Guests - 10/9/2023 2 года назад
    Science of Sourdough with Noel Brohner from Slow Rise Pizza & Special Guests - 10/9/2023
    Опубликовано: 2 года назад
  • Science Of Sourdough
    Science Of Sourdough
    Опубликовано:
  • Почему римский БЕТОН прослужит 2000 лет, а наш — умрёт через 50 лет 1 месяц назад
    Почему римский БЕТОН прослужит 2000 лет, а наш — умрёт через 50 лет
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё. 3 месяца назад
    Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов 1 месяц назад
    ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • May 5, 2025  🚀 INSTANT SOURDOUGH NEAPOLITAN PIZZA CLASS with Noel from Slow Rise Pizza 🚀 7 месяцев назад
    May 5, 2025 🚀 INSTANT SOURDOUGH NEAPOLITAN PIZZA CLASS with Noel from Slow Rise Pizza 🚀
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Science of Sourdough with Noel Brohner of Slow Rise Pizza and Special Guests  - 8/28/2023 2 года назад
    Science of Sourdough with Noel Brohner of Slow Rise Pizza and Special Guests - 8/28/2023
    Опубликовано: 2 года назад
  • Математика или ИИ: кто владеет цифровым миром? 2 дня назад
    Математика или ИИ: кто владеет цифровым миром?
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 4 года назад
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон. 2 недели назад
    Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон.
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Science of Sourdough Pre-Launch of Leaven Foods - 3/3/2025 (Part 1 of 3) 9 месяцев назад
    Science of Sourdough Pre-Launch of Leaven Foods - 3/3/2025 (Part 1 of 3)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как строили корабли для мирового господства 11 дней назад
    Как строили корабли для мирового господства
    Опубликовано: 11 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5