• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago скачать в хорошем качестве

The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Invisible 6,000 Year History of Sourdough - Eric Pallant | Culinary Historians of Chicago

The Invisible 6,000 Year History of Sourdough Eric Pallant Links to recipes: Pliny the Elder’s Picenum Bread Sourdough Boston Brown Bread Starting a Sourdough Starter For at least 6000 years, people have summoned sourdough starter seemingly out of the air and combined it with milled wheat, water, and a dash of salt to produce The Staff of Life: Bread. Join us as Professor Eric Pallant slices into a 6,000-year journey through history. We will see why bread was the greatest invention of all time (not the slicer). We will meet ancient Egyptian pyramid builders, bygone Roman bakers, medieval housewives, Gold Rush miners, and historical celebrities like Plato, Pliny the Elder, and Marie Antoinette. Then we will watch bread fall into deserved disrespect at the end of the twentieth century. Commercial yeast will displace sourdough as bread’s primary leavening agent, machines will replace hands as the tools of manufacture, and monetary efficiency will take the place of flavor as pale squidgy loaves march forth by the millions looking and tasting like they were made by a photocopier. Finally, we will consider the rise of a new artisanal bread culture and see how modern bakers are remaking our bread economy and repurposing our fundamental human connection with food. Bio Eric Pallant is the author of the recently released Sourdough Culture: The History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers. He is a serious amateur baker, a two-time Fulbright Scholar, double, award-winning professor, and the Christine Scott Nelson Endowed Professor of Environmental Science and Sustainability at Allegheny College, in Meadsville, Pennsylania. He is acknowledged for his skill in weaving research narratives into compelling stories for NPR, CNN, Foreign Policy, the Gresham Lecture Series, London, bread symposia, podcasts, and articles for magazines such as Gastronomica, Sierra, and Science. You can learn more about him at Eric Pallant – Author & Professor. Recorded via Zoom on July 20, 2022 CONNECT WITH CULINARY HISTORIANS OF CHICAGO ✔ MEMBERSHIP https://culinaryhistorians.org/member... ✔ EMAIL LIST http://culinaryhistorians.org/join-ou... ✔ S U B S C R I B E    / @culinaryhistorians2   ✔ F A C E B O O K   / culinaryhistoriansofchicago   ✔ PODCAST 2008 to Present https://culinaryhistorians.org/podcasts/ By Presenter https://culinaryhistorians.org/podcas... ✔ W E B S I T E https://www.CulinaryHistorians.org

Comments
  • The ComplEAT History of Bread featuring Eric Pallant, Ph.D. 2 года назад
    The ComplEAT History of Bread featuring Eric Pallant, Ph.D.
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Rise and Fall of Sourdough: 6,000 Years of Bread - Professor Eric Pallant 8 лет назад
    The Rise and Fall of Sourdough: 6,000 Years of Bread - Professor Eric Pallant
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series 5 лет назад
    Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Leftovers A History of Food Waste & Preservation | Culinary Historians of Chicago 1 год назад
    Leftovers A History of Food Waste & Preservation | Culinary Historians of Chicago
    Опубликовано: 1 год назад
  • How Vienna Changed Baking Everywhere with Rick Rodgers | Culinary Historians of Chicago 11 месяцев назад
    How Vienna Changed Baking Everywhere with Rick Rodgers | Culinary Historians of Chicago
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • How Salt Shaped Society: From the Roman Empire to the French Revolution 1 год назад
    How Salt Shaped Society: From the Roman Empire to the French Revolution
    Опубликовано: 1 год назад
  • History of Bread lecture with Professor Ken Albala 5 лет назад
    History of Bread lecture with Professor Ken Albala
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Пекарь-одиночка, 25 видов хлеба, дровяная печь | Изготовление хлеба на закваске в Японии 3 года назад
    Пекарь-одиночка, 25 видов хлеба, дровяная печь | Изготовление хлеба на закваске в Японии
    Опубликовано: 3 года назад
  • Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023 2 года назад
    Science of Sourdough with Noel Brohner and Author & Professor Eric Pallant - 10/22/2023
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как огромный хлебозавод производит 150 000 буханок в неделю — Поставщики 2 года назад
    Как огромный хлебозавод производит 150 000 буханок в неделю — Поставщики
    Опубликовано: 2 года назад
  • USA - San Francisco Sourdough 10 лет назад
    USA - San Francisco Sourdough
    Опубликовано: 10 лет назад
  • The Rise Of Sourdough 5 лет назад
    The Rise Of Sourdough
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Eric Pallant - Why 6000 Years of Sourdough History Matters Today 7 лет назад
    Eric Pallant - Why 6000 Years of Sourdough History Matters Today
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Ancient Egyptian Bread Deciphered 4 года назад
    Ancient Egyptian Bread Deciphered
    Опубликовано: 4 года назад
  • Chad Robertson and JD McLelland - 8 лет назад
    Chad Robertson and JD McLelland - "The Vision Behind the Creation of Tartine Manufactory.”
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Richard Bertinet Ciabatta bread recipe | BBC Maestro 1 год назад
    Richard Bertinet Ciabatta bread recipe | BBC Maestro
    Опубликовано: 1 год назад
  • The science behind sourdough 6 лет назад
    The science behind sourdough
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи 1 год назад
    Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи
    Опубликовано: 1 год назад
  • Historic “Pioneer” Sourdough Bread || History in Action 1 год назад
    Historic “Pioneer” Sourdough Bread || History in Action
    Опубликовано: 1 год назад
  • Избегайте этой ГЛУПОЙ ОШИБКИ при оценке теста 4 года назад
    Избегайте этой ГЛУПОЙ ОШИБКИ при оценке теста
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5