У нас вы можете посмотреть бесплатно Festive Ornament Mousse Cake | Raspberry & Milk Chocolate with Pistachio Sable Breton или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I love making Christmas desserts, and this is my first video of the season! I made a cute, ornament-shaped mousse cake with raspberry and milk chocolate flavors, topped with a pistachio sable Breton cookie at the bottom. What could be more festive, right? Haha. I hope you enjoy the video, and I’ll be back with more Christmas dessert videos—I’m planning so many this year! 🍏 Instagram / sundaybakingchannel 🍓 Subscribe https://bit.ly/2HJPNYe 🍒 Email [email protected] 🍑 Music https://www.epidemicsound.com/referra... Raspberry milk chocolate mousse Milk chocolate 90g (I used Valrhona Jivara) Raspberry puree 60g Heavy cream 35% 20g Heavy cream 35%135g (Whipped) 1 Gelatin sheet 2g *It was around 10g per one half sphere mousse (3.8cm diameter half sphere) Pistachio sable breton Butter 135g Sugar 115g 3 Egg yolks 60g Pinch of salt All-purpose flour 195g Baking powder 10g Pistachio paste 15g Bake at 350F for about 12 minutes (I used a convection oven. Baking time can be different depends on your oven and the size of your cookies) Mirror glaze Water 80g Sugar 80g Sweetened Condensed Milk 100g White Chocolate 200g Gelatin Sheets 4 sheets (8g) Red & Green Coloring As needed