• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make DEEP DISH PIE!

Chef Anna Olson has combined pie with peanut butter and now she is going to teach you how to make it for yourself! Follow along as she teaches you all of the step make her amazing Deep Dish Chocolate Peanut Butter Pie! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Ingredients Cookie Crust ¼ cup (60 g) unsalted butter, at room temperature ½ cup (100 g) packed light brown sugar ½ cup (125 g) peanut butter 1 large egg, at room temperature 1 tsp (5 mL) vanilla extract 1 cup (150 g) all-purpose flour ¼ cup (30 g) cocoa powder ¼ tsp (1 g) baking powder ¼ tsp (1 g) salt Ganache Layer ¼ cup (60 mL) whipping cream 2 oz (60 g) dark couverture chocolate (semisweet or bittersweet), chopped ½ cup (125 mL) coarsely chopped, salted & dry roasted peanuts Peanut Butter Mousse 1 ½ cups (375 mL) whipping cream 1 (250 g pkg) cream cheese, at room temperature 1 cup (250 g) peanut butter (pure or conventional) 3/4 cup (100 g) icing sugar, sifted 1 ½ tsp (7 mL) vanilla extract block chocolate, for grating Directions 1. For the cookie crust, cream the butter and brown sugar in a large mixing bowl until smooth. Beat in the peanut butter, followed by the egg and vanilla. Sift in the flour, cocoa powder, baking powder and salt and stir until combined. The dough can be rolled right away, or wrapped and chilled for rolling later. 2. Lightly knead the dough to soften it and then roll it out on a lightly floured surface to a circle that is about ¼ inch (6 mm) thick. Grease a 9-inch (23 cm) pie plate and line it with the pastry. Trim away any excess dough and pinch the edges. Chill this for 30 minutes. Preheat the oven to 350 F (180 C). Dock the bottom of the pie shell with a fork and bake for about 20 minutes, until the bottom of the shell loses its shine. Cool the shell completely on a rack before filling. 2. For the ganache, heat the cream in a small saucepan over high heat until it just begins to bubble (watch it carefully, as it can boil over). Pour this over the chopped chocolate in a small bowl, let it sit for a few seconds and then stir until the mixture is smooth and the chocolate has fully melted. Sprinkle the chopped peanuts in an even layer over the crust and then pour the in ganache and swirl the crust so that it fully coats the bottom. Chill this while preparing the mousse. 3. Whip the cream on high speed using electric beaters of a stand mixer fitted with the whip attachment so that it holds a soft peak when the beaters are lifted and then chill. Again, using beaters or the stand mixer with the whip attachment, whip the cream cheese and peanut butter together until smooth. Add the icing sugar and beat (starting on low speed and then increasing) until smooth. Stir in the vanilla. Fold in the whipped cream in two additions, until evenly incorporated. Spoon this into the crust and use your spatula to either smooth out or swirl the top of the mousse (there will be too much mousse to make it level). Use a vegetable peeler to grate chocolate shavings over the top of the pie and chill for at least 2 hours before serving. The pie will keep, refrigerated, for up to 3 days. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum

Comments
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Makes TWIX Chocolate Bars! 5 лет назад
    Professional Baker Makes TWIX Chocolate Bars!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 4 дня назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make WHOOPIE PIES! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make WHOOPIE PIES!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 1 день назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 1 день назад
  • 🍕 Мини картофельная пицца! Удивительный рецепт ужина за 15 минут! 1 день назад
    🍕 Мини картофельная пицца! Удивительный рецепт ужина за 15 минут!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Amazing Chocolate Chess Pie Recipe 2 года назад
    Amazing Chocolate Chess Pie Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHARLOTTE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHARLOTTE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE MOUSSE CAKE! 8 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE MOUSSE CAKE!
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон. 2 недели назад
    Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон.
    Опубликовано: 2 недели назад
  • The BEST Coffee Cake Recipe 1 год назад
    The BEST Coffee Cake Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • ОЛИВЬЕ / СЕКРЕТ СОЧНОГО И РАССЫПЧАТОГО САЛАТА/ ПОД БОЙ КУРАНТОВ С БОКАЛОМ ШАМПАНСКОГО 7 дней назад
    ОЛИВЬЕ / СЕКРЕТ СОЧНОГО И РАССЫПЧАТОГО САЛАТА/ ПОД БОЙ КУРАНТОВ С БОКАЛОМ ШАМПАНСКОГО
    Опубликовано: 7 дней назад
  • How to Make a Perfect Peach Pie and Homemade Pie Dough 3 года назад
    How to Make a Perfect Peach Pie and Homemade Pie Dough
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рождественский кекс.🎄 3 дня назад
    Рождественский кекс.🎄 "ПЬЯНЫЙ" и "ТРЕЗВЫЙ".😋😋😋
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CREPE TORTE! 7 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CREPE TORTE!
    Опубликовано: 7 лет назад
  • УЖ точно без мороки! Торт из одного коржа 6 дней назад
    УЖ точно без мороки! Торт из одного коржа
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Amazing Peanut Butter Pie Recipe 1 год назад
    Amazing Peanut Butter Pie Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CREAM PIE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CREAM PIE!
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5