У нас вы можете посмотреть бесплатно How I Smoked Perfect Chili on a Weber 22” Kettle! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is how I smoked the best over the top chili that I've ever done! And I did it on my Weber Kettle. Heat grill to 275F. Here is the recipe: Chili: 1 bell pepper 1 large onion 2 large jalapeño peppers 6 cloves of Garlic 1 tbs cumin 2 tbs chili powder 2tbs Cayenne pepper 14.5 oz diced tomatoes 14.5 oz crushed tomatoes 15 oz light red beans Meat: 2 lbs meat. I used 1 lb 93/7 ground beef and 1 lb 70/30 3 tbs Butt Rub 3/4 tbs Cayenne pepper A few shots of Worcestershire sauce Grill meat for 2 hours or until internal temp reaches 150F on a grate on top of the Dutch oven. Once internal is 150F, crumble the meat into the Chili. Continue to cook for two more hours or until desired thickness is achieved. Enjoy! Let me know how yours turns out in the comments.